Noppborttagare - Camry Lint Remover

Trödgårdsdekoration Real Life Size D Summer Hen Höna 27cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggord - Dröm... Minns... Lev...

Programmeringsbox Pichler Passar till: S-CON-Regler SerieReservdel Reely R0237G Kaross Bulldog BrushlessRos med Nalle till Alla Hjärtans DagMulticopter-12V billaddare DJI Part 11 Passar till DJI Mavic 2 1 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

SÄKERHETSBRYTARE JETI DUPLEX SWTU2Poster - Flamingo 21x30cmÄngel flygande. SilikonformLOVELI duk, PuderrosaFLUFF bordslampa, VitBordslampa ljusbeige NAVIAFot bordslampa - Mässing HavsöXIAM Bordslampa Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Rhonda
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Globe Pendel Krom MarkslöjdSmokey Sosa taklampaTaklampa ljusblå LEREZ

Rally Taklampa KopparKruka 39 x 39 x 38 cm vit ORICOS

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kids Concept, Boklist, Star, Vit

Miniprop Acro-Magnum XL RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1200 mm

Pieces - pcGail LS Tie Top, BlommigVero Moda Gabby Stripe blus, Bordeaux4Living Mörkläggande Gardinlängd Forest 240x135cm

Julgranskula Blå Elisabeth
1537437987500

Serienördens kokbok 9789198137910Hängande snögubbe med guldglitter Filipiniana ArtOnly - onlAnna LS Top, SvartVero Moda - vmFelippa LS Shirt, OffvitOnly - onlFirst SS Panel Top, Svart / VitMinimum Botilda kjol, OrangeGripsholm Löpare Opal Rosa LilaFrukost hela dagen 9789127153165

Hot Wheels Kortärmad pyjamas rödNinja Turtles Pyjamas blå1/2" hylsor på skena. 17 storlekar. 10-30mm.Smallstuff Sängmobil, Flerfärgad

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ljuslykta för mysiga vinterkvällarVäggdekor väggord väggtext Våfflor receptOscar of Sweden Ljusblå Skjorta Med Blåmönstrade DetaljerRötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden 9789187795169Pierre Robert Top Young, Kids, Grå Mint

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Batteridrivet led-ljus med Glow flame 12 cmSandalett Naima, VitEn liten bok om choklad 9789187501265

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Scholl Nautilus Navy-2Minions Hög gymnastiksko blå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bundgaard Terry vinterstövlar, SvartDuschDraperi Taxi

Gåvoset Ost, SagaformMaileg Scooter med sidovagn svartTeddykompaniet, Kanin Brun 60 cm

My Little Pony Explore Equestria Sosaie Pie

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Baby Dan, FLEX Grindsystem L, 90-223 cm, Vit ubbyxi2930-Hemelektronik

Flex är ett unikt grindsystem som kan användas på många olika sätt, bl.a mellan breda dörröppningar, valv eller framför altandörren mm. Flexseriens breda grindöppning är enkel att använda och går att öppna med en hand.

Oavsett du Köper M, L, XL eller Park-A-Kid är det alltid samma breda grindöppning, vilket ger dig mer utrymme.

Flexgrindarna kan förlängas på oändligt många sätt, och ditt barn kan röra sig fritt i hemmet. Baby Dans grindar är tillverkade i Danmark och är av yttersta kvalitet. 

Testad och godkänd enligt EN 1930:2011
Mått: 71 x 146 x 3,5 cm 

1 x Dörrsektion (72 cm)
2 x Små sektioner (33 cm)
2 x väggfästen

Meningen med hela skiten…

Skrivbordsunderlägg 52x40cm, Grön

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggord - Have hope...natureZOO, Ekologisk Elefant Mjukdjur RosaCluedo

15324212664902228635381886865163.jpg

Lightbox pratbubbla ca 30cm x 24 cmSecrets - Brädspel

Star Wars Legion: T-47 Airspeeder - BrädspelVäggdekor Flygande toner | 155x70cmPoster - Fyra fjädrar 21x30cmDungeon Lords - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggdekor VärldskartanatureZOO, Mobil Flodhäst, Noshörning, KamelBritax, Holiday Steel GråRostfritt ståltvål - Den bästa luktborttagaren som lök, vitlök,

Boken finns att köpa här.

Organic People Tiled floors cleaning eco gel

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Färgade vattenpärlor - 6 gram, TransparentSandal Yokono rojo, RödBäddset - Påslakan Stripe Gul

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tavla Känn dig som hemma
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Grill / Stektermometer med LCD-skärmMagnet - FarmorLykta Ananas guldfärgad
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Skåps Handtag Rostfritt StålWS LiteCom Headset PMR 446 - hjälmfästeStar Wars, Figur, Classic BB-8, 18"UL-1 Hydro Aquacraft
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Clementoni, Pyjamashjältarna MemospelPoster A4 21x30cm Wavy Dreams
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Pennställ i trä "Pennor"
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm D'OROJulgranskula Blå Charlotta

Over and out.

Klara