ESD Säkerhetslågskor TWIST RED WNS ESD HRO SRC 40 S1P Svart, Röd Albatros LOW oiphnk3323-HushållsapparaterForskare: Skyddsnivån på åkermark måste höjas

Sverige har Europas svagaste lagar när det gäller att skydda åkermark. Och många gånger hittas det ändå kryphål. Det menar Anders Larsson, lektor på SLU och styrelseledamot i Den Goda Jorden i en intervju i ATL.

I ett europeiskt perspektiv …

Spartan bordlampa mässing

Årsmöte regionavdelning Skåne 22 april

Regionavdelning Skånes årsmöte hålls Annnandag Påsk måndag 22 april kl 13 i LRF Skånes lokaler i Höör. Kallelse har skickats till medlemmar i Skåne som vi har e-postadress till.

MEJA bordslampa, Vit/ljusgråBordslampa svart TOBOL

Bordslampa vit SOMES
NEVADA bordslampa Continue Reading

Från SKL:s Bygglovschefskonferens 2018 hittade vi denna intressanta presentation.

Intressanta och aktuella rättsfall: Att bygga på jordbruksmark – vad avgör om marken är brukningsvärd eller inte. Frågor som berör anpassning och utformning
Tommy Åström, tekniskt råd, Mark- och miljööverdomstolen

Taklampa svart MAVONE
M3-skruvsortiment V2A Thicon Models 20093 1 set

Nyhetsbrev april

Den Goda Jorden har skickat ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar som vi har en e-postadress registrerad på. Är du medlem och inte har fått ett nyhetsbrev så meddela gärna din e-postadress till info(a)dengodajorden.se.

Taklampa koppar ENZA SRITZ Pendel Koppar

KROATIEN takkrona, Svart krom
Kruka 26 x 26 x 60 cm beige DION

I Norrköping går debatten het kring kommunens förslag att exploatera 240 hektar jordbruksmark för att bygga ett logistikcentrum. Sveriges Radio Östergötland uppmärksammade det hela med tre inslag.

Norrköpings kommun skulle nästa vecka gå fram med ett förslag om att tvångsinlösa …

Only - onlElcos 4/5 Top Night Sky Flowers SS19 Rose, Mönstrad
Continue Reading 0