Tego Rumstermostat Reco

Boråstapeter Tapet Pigment Smoked Pearl 7909

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Fiona Tapet Living NW 491232

Fiona Tapet Living NW 491538speedo W's Essential Endurance+ Medalist Swimsuit NavyFiona Tapet Nordic Home 444020Fiona Tapet Nordic Home 446028

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Maloja W's ZulaM. Long Sleeve Multisport Jersey fruit teaDuro Tapet Rand & Kulör Varva BeigeDuro Tapet Aveny Strimmor BlåDuro Tapet Rand & Kulör Qvintus LjusblåBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Romans 1768W+G Tapet Idealdecor Murals Phi Phi IslandW+G Tapet Giant Art San Francisco SkylineWalltastic Tapet Baby Under the Sea

Tack ❤

Min tid är nu

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Astrid 6725
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Panda - Mjukisdjur Gosedjur - 38 cmvidaXL Gosedjurskrokodil plysch XXL 150 cmPoster - Målade läppar 21x30cm

Drönare med HD-kameraBiluppsättning The Paw Patrol 6824 (3 pcs)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Midsommarstång Trä bord prydnad

Norrøna Junior Falketind Gore-Tex Pants Caviar (2019)

Alga Råttfällan storHasbro Speak Out Barn mot Vuxna (svensk version)vidaXL Vattentät regnponcho för camping/vandring marinblå

Atom Tält 2 Personer
1537437987500

Vita sneakers, 5 cm höga sulorDJI Mavic Air Fly More Combo Onyx SvartKids Concept, Gitarr, GråLjusstake Granny, GrönLjusstake Trä Rosa 10 cmLjusstake 19 cm - MässingRowan fönsterlampa – ObsidianLED-utomhusbelysning tak Nordlux Fallon 47540101 8.5 W Varmvit Vit

Rizz fyrkantig 105 infälld markspot – Rostfritt stålLampa LEDNitril Engångshandske Storlek (handskar): 11, XXL KCL Dermatril P 743 50 stExklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 13x18cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Säkerhetslågskor Uvex motorsport 42 S1 Svart, RödKudde 43x43 cm - EnglandHavsö Olivia 3.0 SlowcookerEhmann 4660c0310ch Dimmer infälld Passar: Glödlampa, Halogenlampa, LED-lampa VitReely GT2 EVO Sändare med pistolgrep 2,4 GHz Antal kanaler: 2 inkl. mottagare

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Amewi 3D Climber RC Segelflygplan RtF 780 mmKoppelkrok - Klädkrok 4-krok i metall med olika hund/häst motivFotoram Fönster Blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Växelmotor 12 V/DC MFA 919D61 6:1Euro-stötfångare 1:14 Carson Modellsport 500907074 1 st

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Reservdel Tamiya 300053864 Alu-länkarmRC modellbil SUV 1:10 Tamiya Unimog 406 Borst motor Elektrisk 4WD Byggsats

ACME Batteri FlyCamOne 720p LiPoYankee Candle Classic Medium Jar Linden Tree Candle 411gReservdel Flygbatteri E-flite

LORELEI ljusstake - låg, Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Osprey Ace Junior Paprika (2019) 38 Röd ohphbn1344-Vandringsryggsäckar

Produktbeskrivning

Praktisk ryggsäck för juniorer

Med Ace 38 vill Osprey inspirera barn och ungdomar att upptäcka naturen och friluftslivet. Ryggsäcken rymmer packning för en helg på fjället eller en par dagar i skogen. Ace har alla funktioner som återfinns på Osprey's vuxensäckar men är anpassad för mindre personer.

Ryggsäcken är försedd med en lättviktsram för att fördela vikten på bästa sätt, har flera praktiska fickor och plats för så väl sovsäck invändig som liggunderlag utvändigt. En perfekt ryggsäck för den yngre vandraren eller scouten!

Ace 38 passar barn i åldern 8-12.

Detaljer

 • Justerbar ryggpanel med ventilerande AirScape
 • Bröstrem med visselpipa
 • Toppficka med dragkedja
 • Integrerat och avtagbart regnskydd
 • Separerad avdelning för sovsäck
 • Förberedd för vätskesystem
 • Integrerade kompressionsremmar
 • Fickor med dragkedja på höftbältet
 • Framficka och sidofickor i stretchtyg
 • Vertikal öppning med dragkedja
 • Sovsäcksficka med dragkedja