SPARKLE Flip & Seapony MY LITTLE PONY Flow TWILIGHT rofwks2585-Hem & Trädgård


Gammaldags Antik Stil Jordklot Design - Sparbössa
 
Säkerhetslågskor Footguard Flex 44 S1P Antracit, Svart  
 
ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle Blå ESD 42 S1P Blå

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 45 S3 SvartSäkerhetslågskor Uvex 1 42 S1 Svart

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Pläd bondgård


Lämna en intresseanmälan
Blokhus vägglampa m. sensor - Rostfritt stål
Säkerhetslågskor Albatros RED RACER XTS LOW HRO SRC 40 S1P Svart, Röd
Hörselproppar 34 dB Engångs 3M 1120 200 par
Hörselkåpor 22 dB Dörr Foto PROTECT BASIC 31 204420 1 st
LED-lampa A65 E27 15W 230V, Vit neutral

Komplett och unik utbildning

Fat/skärbräda Ananas

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Garden 24 Transformator 24VAC 36W
interBär 8118-004.61 LED-vriddimmer Svart Brytförmåga (min.) 5 W Bryteffekt (max.) 100 W 1 st
Caris Pollare Svart
Förkläde Mom´s Dinner
Pennfodral

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Korgset Rosa plast 4 delar Förvaring

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Glasunderlägg - Retro Vinylskiva
Multicopter-filterlinsset PGYTECH Passar till: DJI Mavic Air

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Air
Hitec Standard-Servo D980TW Digital-servo Transmissionsmaterial: Titanium
Sändare med pistolgrep Carson Modellsport Reflex Wheel Pro III LCD 2.4 GHz 11,1V 2,4 GHz Antal kanaler: 3 inkl. mottagare

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Utomhusväggbelysning med rörelsedetektor Philips Lighting June 12 W 741 lm Varmvit Grå
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Växelmotor Modelcraft IG320100-41C01 12 V 100:1Sändare set med pistolgrepp Reely Einsteiger-Set ElektroForce Engine Force 32 Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 5.24 cm 3 PS 2.21 kW
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic UpDown Svart
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Utomhusväggbelysning OSRAM ENDURA CLASSIC TRAD UP ALU E27 BK OSRAM 60 W Svart
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
Väggord - A dream is a wish your heart makes

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Sagaform - Örtsax. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Dammskyddsmask med ventil FFP3 EKASTU Sekur 412 183 5 st

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatAndningsskydd helmask-set A2P3 R Storlek (XS - XXL): M 3M DE272919916 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

3M Gas- och kombinationsfilter 6099 Filterklass/skyddsnivå: ABEK2P3 2 par

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Dammskyddsmask med ventil FFP3 B-SAFETY AS330310 10 st

Seaquestria är ett magiskt kungarike där varje pony kan ha skoj under vattnet. Inspirerad av My Little Pony the Movie har dessa Flip & Flow Seapony-figurer en sjöjungfruliknande svans med färgglad vätska flytande inuti. Vänd henne upp och ner för att hur vätskan verkar försvinna! När du sen vänder den på rätt håll igen så kommer den färgglada vätskan tillbaka som ett trolleri. Denna Seapony kommer dessutom med ett fint tillbehör. Föreställ dig Seaquestrian-äventyr från filmen eller skapa dina egna.

Denna annons avser Twilight Sparkle som har lilafärgad vätska innuti.

Detta är en original My Little Pony-produkt.

Storlek på förpackningen är ca 17,8 cm x 15,2 cm x 5,1 cm 

Rekommenderas från 3+ år. 

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen