Mammut W's Ophir 3 Slide Harness titanium-dawn

Oras Duschblandare Safira 150cc 1072

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Axor Tvättställsblandare Carlton 3-håls 90

Axor Tvättställsblandare Uno² 160Axor Tvättställsblandare Carlton 1-grepps 60Fala Väggmonterad Badkarsblandare Burgos Mässing 75747Grohe Duschblandare Grohtherm 3000 Cosmopolitan 160 cc

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Grohe Bidéblandare Eurosmart Cosmopolitan DN 15 S-Size 32840Houdini M's Power Houdi Blå Grå ClayOras Tvättställsblandare Safira XL 1011FMora Armatur Duschblandare MMIX T5 40 c/c utlopp nedUnidrain Hörngaller ClassicLine ColumnUnidrain Hårsil Trekantig 2810 Borstat StålElradiator Effekt (W) 500 Spänning (V) 400 Höjd (mm) 500 Längd (mm) 500Craft W's Focus 2.0 Race Shorts Depth

Tack ❤

Min tid är nu

Nexa Skymningsrelä LBST-604
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Habo Dörrhållare 180 RFR-CLHabo Dörrhandtag Clean A6696Meru W's Nowara Bermudas light grå

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Berså II 6246Peak Performance W's Accelerate Shorts English Blå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4986-4

Arc'teryx SL-340 Harness pegasus/flare

SKHoop W's Mini Down Skirt DenimHoudini W's Phantom Houdi Storm GrönBoråsTapeter Tapet Jubileum Josefina 5484

Fiona Tapet Home NW 550003
1537437987500

Fiona Tapet Living NW 490927Fiona Tapet Royal Classic 488042BoråsTapeter Tapet Shades of Chalk Citrine 46894Living Matta "Messina" 67x105 cm Svart/VitDuro Tapet Ballad Smal Rand BeigeBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Amorina 1770W+G Tapet Idealdecor Murals Floral GirlWalltastic Tapet Transformers Robots In Disguise

Duro Tapet Spira Midsommar VitvidaXL Stående leksaksgiraff brun och gul XXLBaby Boss gosedjur, Forever Puppy, 30 cmTraktor med släp

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Safari Jeep m 1 figur & 4 djurCake smoother - Tårtutjämnare - BakningMarvel Avengers paraplyAvento fitness-/yogamatta fuchsia/laxrosa 41WCTeddykompaniet Teddy Baby Big Ears Hund

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Köttmärkare, SagaformApplicata Torso Ljusstake Ek 15 cmLjusstake Saver

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Globen Lighting Bordslampafot Bright VitLED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Slim 4058075126244 6 W Varmvit Vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Akord infälld vägglampaPANAREA Eurfilter L+D Upixx 26257 A2B2E2K2P3R 1 st

Poster - I love to be gay 21x30cmSäkerhetslågskor Uvex motorsport 43 S1 Svart, RödHörselkåpor 30 dB 3M Peltor X2P3E 1 st

Ehmann T39.08 Dimmer infälld Passar: Lågenergilampa, LED-lampa, Glödlampa, Halogenlampa Vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Exclusive round LED rpivkm761-Hem & Trädgård

Effekt: 15W
Höjd: 6,5cm
Diameter: 15cm
Livslängd: 30.000h

Meningen med hela skiten…

Gosdjur Kanin

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Örtte & huskurer 9789198086928Graupner Race Copter FPV GateTändningslås Master C5207 (LxBxH) 35 x 17 x 7 mm 1 st

15324212664902228635381886865163.jpg

Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 5300 rpm Varv: 808-kanals mottagare Master F-8 (V2) 2,4 GHz

RC Motorbåt Elektrisk Amewi Alpha RtRBEC-spänningsregulator Master BEC BOY Duo 7.4 - 21 V 8 AYankee Candle Classic Medium Jar Linden Tree Candle 411gRC Motorflygplan Jamara Extra 330 1000 mm Byggsats

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

AMY dukmetervara, GråBordslampa brun ONYXDECO Lampskärm i BetongLaga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten 9789187785184

Boken finns att köpa här.

Gitana Plafond 27 cm Rustik

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Flagga - StorbritannienONLY Carmakoma Vandall skjorta, SvartJulgranskula Blå Olof

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Efashion Chana - Topp P208 Blommig, Grön
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Vero Moda Olivia blus, MörkgulSoya - Panik 31, OffvitSvanefors Pläd 130x170 grön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Nallar, All you need is lovePaw Patrol, Pyjamas, LilaSolid - Skjorta Juan Line Flower, MörkblåRetro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "French Fries"
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Frank Dandy Breeze Swim Shorts, Man, Snorkel BlåMagisk Vitlöksskalare Silikon
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Brun Girlhood Sandaletter
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Vikbar grillTretorn Aktiv Chelsea gummistövlar, Röd

Over and out.

Klara