Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum

Väggord - Kärleksmums

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Regulator för flygmodell Reely Sky-Series 30 A 40 A

RC Motorflygplan E-flite Pitts 850 mm BNF1:14 Thicon Models 50217 2 stVäggord - HjärtatHEDDA duk, Sandbeige

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Drömfångare - Häst, Apache,16 cmARIEL bordslampa - låg, Krom/petrolgrönBordslampa svart KASAIBordslampa vit NALONSpartan fönsterlampa i träVäggdekor väggord Shoot for the moon even if youJupiter Plafond VitVANADIS Plafond 12L Krom/Brilliant Taklampa

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa svart NARCEA
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

FincaKruka 23 x 23 x 42 cm beige ABDERAARABELLA Blandare 7 Krom

Only - onlMona Button Rib Top, GulVero Moda - vmBecca SL Top, Röd

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Soya - Odina 7, Offvit

Poster - Färgglada fåglar 30x40cm

Vero Moda - vmSasha Rome LS Top, OffvitOnly - onlChloe Lace Bra, OffvitBordsräknare -vit

Väggdekor/Väggord Det är aldrig för sent
1537437987500

Star Wars Handduk Badlakan 140*70cm YODAJunarose Lisia 3/4 blus, SvartJunarose Annika skjorta, BlåPoster A4 21x30cm Bird TreeSvanefors Löpare 40x140 brunFixoni, kortärmad body, blommorLED-strålkastare, 10W 4500K + PIR, VitLEGO Star Wars Kortärmad pyjamas svart

Strandfilt rund - Mandala röd/multicolourBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Nalle HonungsbrunOnly & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, SvartPoster - Mojito recept 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Olivgrön Mönstrad SkjortaRegnset Springfield, Blå/svart mönstradPoster - Världskarta 21x30cmFlagga - BosnienIlse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Bordeaux

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Malmö 40x50cmVagabond Harvey stövlar, BrunSterdam Oljebaserad markeringspenna 2 spetsar Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Angulus TEX 2134-101 vinterstövlar, BordeauxWinx Club Tynix Mini Magic Bloom Doll with Transformation

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Katten Janson GosedjurPoster - Palmkvist no.14 21x30cm

Silikonform FlodhästShopkins Shoppies Coco CookieEnhörning Mjukdjur Teddykompaniet, Purple

Shopkins Shoppies Princess Party - Tiara Sparkles

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

med Stenar, 5 delar Lyktset ubbyxi3008-Ljuslyktor

Produktnummer: 10720160

Ett ljusfat med lyktor i glas och porslin med tillhörande dekorationsstenar.
Material: Glas, Porslin, Natursten
Mått: 24 cm
 

Meningen med hela skiten…

Maileg Spa Medium Light Wellness

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Feilun GPS Drönare med WiFi - 410mm - 2.4GVäggdekor väggord väggtext Om du var vaken skulle jagArkham Horror Third Edition (2018) Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Tavla i trä med texten "Älskad från första stund"Food pharmacy 9789174245684

Incan Gold SpelPlay, Crazy DoodlesPapperskorg USALuvor granar mfl till glas Jul dekor dukning tomteluva 10 st

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Havsö Nikolina 2.0 Blender/MixerRoterande TårtfatTenson, Plasma Stripe Regnställ LilaMFH - Mini resehandduk

Boken finns att köpa här.

Poster - Sverige karta ram 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Överfallslarm/Personlarm, GulVäggdekor väggord Mer Carpe Diem än så här blir det inLjuslykta - Världens bästa mamma, vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Sneaky Steve, Concrete Boot, Herr, Brun
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Platta Poly 9.0 120cm Neon OrangeRetro Jul HjärtaTrädgårdshandskar, planteringshandskar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hörselsproppar PELTOR LEP-100 EULundby, Småland barnkammareTactic, Rappakalja (SE)Affisch/Poster Karta över Göteborg 33x48cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm Nobody's PerfectDesignkudde Kiwi
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Rose Gold
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • FLAGGA - EgyptenJulgranskula Rosa Lisa

Over and out.

Klara