RC Motorflygplan Jamara Space Walker 1200 mm Byggsats

Blade Inductrix Switch Quadrocopter RtF Nybörjare

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Arocs Kipper bakljuskort 1:14 Carson Modellsport 500907616 1 st

Foliestrykjärn Pichler C9758 1 stSängmobil Friends, BlåQUEENIE ljuslykta, VitJulstjärna Vildgräs

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

TRI bordslampa, Mörkt trä/metallBitshylsor. 8 storlekar.Glaskupa bordslampa - Mässing HavsöKnopp - Klassisk MellanDECO Lampskärm i BetongTaklampa vit NILEEagle Taklampa 22 cm Vit MarkslöjdTaklampa vit FLUVIA

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa grå SEGRE mini
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa trä LEMINAKruka 40 x 40 x 38 cm svart PAROSKids Concept, Kudde, Edvin, räv

Väggdekor väggord väggtext When life gives you lemons makeSoya - Nari 1, Ljusbrun

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julgranskula Blå Hanna

Poster - Barcelona ram 30x40cm

Vila - Vilomano SS Top, OffvitOnly - onlIsa 3/4 Crochet Top, MörkblåSoya - Nadja 1, Orange

Only - onlMira LS Shirt, Offvit
1537437987500

Vero Moda - vmTirsa Wrap Top, MörkblåWhyröd Royale skjorta, BlommigVila - Vilaia SS Top, OffvitVila - Vicutit Denim Skirt, BlåSvanefors Löpare 20x200 vitBODY - SIGRIDPaw Patrol Pyjamas fuchsiaCitroën Kylskåpsmagnet

LEGO Pyjamas svartTenson, Waller Parka, Herr, Dark BlåPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Guld 200 x 220Oscar of Sweden Mörkgrön Pop Over-skjorta Skjorta

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Selected Gary Skjorta, Mörk marinblåFrank Dandy Breeze Swim Shorts, Man, Snorkel BlåPoster - I rather die young than live my life no.2 30x40cmTygpåse - shoppingkasse - miljövänlig - RosaLinjal för vänsterhänta 30 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Duffy Skor, KhakiCrocs LiteRide Graphic Clog GråECCO Biom Vojage sneakers, Lila

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - I love Ice Cream 40x50cmJellycat, Bashful Kanin Cream Medium 31 cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Väggfäste med skylt PudelJellycat, Cordy Roy Räv Medium 41 cm

Poster - Cosmopolitan recept 40x50cmBABY born, Moped, Play&FunELEGANT HANDMADE FOTORAM KRONAN/HJÄRT FORM 12,7 X 12,7CM

Shimmer & Shine Magic Flying Carpet

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

LED-slinga Småljus 30 lampor 3,2 meter ubbyxi3016-Ljusslingor

Produktnummer: 15561263

Mycket vacker LED-slinga med många små lampor, hela 3,2 meter lång.
Slingan består av 30 st ledlampor

Längd: 3,2 meter
Victoria's Design House
Batterier ingår ej
 
 
 

Meningen med hela skiten…

Teddykompaniet Lama, Grå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Radiostyrd minibåt 140mm 2.4GLöjliga familjenPoster A3 30x42cm Golden Pineapple

15324212664902228635381886865163.jpg

Fresh to Go Yoghurtbägare Grön – SagaformOne Night Revolution - Brädspel

Tärningsset D6 - Festive Circus (CHX27842) - BrädspelOlympos - BrädspelTärningsset D6 - Lustrous Gold (CHX27893) - BrädspelGentes - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Britax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Flame RödVäggdekor/Väggord Dröm minns lev 8x13cmPoster - Kompass 30x40cmLifeventure Glasögonfodral

Boken finns att köpa här.

BELLINI Espadrillos

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

TERMOMETERFABRIKEN Termometer Stek inkl TimerBäddset - Påslakan Sweet Dreams RosaDr Martens 1461 PW 10078001, Unisex, Svart

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggdekor/Väggord Family where life
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Platta Reflektiva 7.0 SvartTrälåda SnapsBliz Active Rider Brun
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hörselkåpor Zekler 412SHFadeCase Terrorist mjukisfigurPannkakspanna med keramisk beläggning! (22cm) - (22-cm)babyFEHN Bruno Sängmobil
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm ShibuyaVäggord - Badrum
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Ängel LED-belysning 28 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Röd LeifJulgranskula Blå Irene

Over and out.

Klara