Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 180 A

RC modellbil 1:10 Carson Modellsport VW Scirocco 500103038 Nitro Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Reservdel Reely 336094C Vattentät 15 kg styrservo

Körbatteri LRP Electronic 1 stUnicorn TrådlampaVäggdekor väggord väggtext Låt inte dina drömmar förFlagga - Brasilien

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

M3-skruvsortiment V2A Thicon Models 20093 1 setKardanaxel-set 6x4 Kipper 1:14 Carson Modellsport 500907613 1 parPoster - Flamingo 21x30cmCLUSTER ljusstake, SvartLOVELI duk, GrafitgråARIEL bordslampa - hög, Antik mässing/petrolblåSkrivbordslampa vit SALADOBordslampa hund vit ISNA

Tack ❤

Min tid är nu

EXCEL fönsterlampa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa vit BAYOUStorm Pendel 12 cm Koppar MarkslöjdTaklampa grå BURANO

Taklampa vit/guld SEPIKTaklampa rosa FOG S

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kruka 26 x 26 x 60 cm beige DION

Nedis FM Radio - USB & microSD Svart/Grå

Paw Patrol, Tält, 90x75 cmOnly - onlJess 3/4 Top, OffvitThe Greatest Candle in the World Doftljus Mojito

Only - onlMichelle Bow Top, Mörkblå
1537437987500

Saint Tropez - Blus R1021, MörklilaVila - Viivy 3/4 Top, BeigeVäggdekor/Väggord Det är aldrig för sentSignal Farrell Flannel skjorta, grå med svartVäggdekor - PansarvagnPieces - pcLana SS Top, Vit4Living Bomullsmatta "Jerry" 80x150 cm GråSvanefors Löpare 35x120 gul

Tutta, vit body med spets och puffärmNattlinne med katterStar Wars, Pyjamas, GråShimmer and Shine Kortärmad pyjamas vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Dörrstopp och Fönsterstopp - Ljus GrönPoster - Ananas 40x50cmSelected John skjorta, GråVäggdekor väggord väggtext Dröm minns levSalming Run Flow Tights, Hexagone Illusion - all-over-print, Women

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Salming Run Long Sleeve Tee, Women, Strong LimeHavaianas You Metallic SandDuffy 84-01875 sneakers, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Vagabond Jessie vinterstövlar, Off vitVäggdekor - Marilyn Monroe

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Läskdispenser4 st Shotglas - En liten djävel

Lundby Småland, MatsalsmöbelZIPE Person våg / Badrumsvåg 150kgMy Little Pony Explore Equestria Sea Swirl

Väggdekor - Häst

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

ALF, Helt hysteriskt (SE) ubbyxi2909-Hemelektronik

Du ska, under TVÅNG försöka lista ut det hemliga ordet. TVÅNG kan vara att tala med finsk brytning, inleda varje mening med ”visserligen är jag en idiot men…” eller… Ofta gäller flera TVÅNG samtidigt!

- Familj/Partyspel från 12 år
- Speltid: ca 30-40 min
- Antal spelare: 3-6 spelare

Meningen med hela skiten…

Teddykompaniet, Diinglisar Present Set Katt

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Yankee Candle Classic Medium Jar Röd Raspberry Candle 411gPrincess Animators Collection ArielPyjamashjältarna Kattbilen Radiostyrd bil

15324212664902228635381886865163.jpg

Tillbringare | Karaff 0,75-1 literTärningsset - Purple Vit (CHX25407) - Brädspel

Spel - Flowerpot game från Orchard ToysDungeons Dragons: Tyrants of the Underdark - BrädspelWay of the Panda BrädspelRuneWars Miniature Game - Daqan Oathsworn Cavalry - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Lyngk - BrädspelPhilips Avent, Babyvakt 580Poster - Mars planet ram 1 50x70cmRoute 66 Metall Skylt

Boken finns att köpa här.

Five Seasons Flow Pant

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Fjällmark Kaitum Extension 3PAVA Sixtyseven Svart, SvartPark west Svart tåspridare, Svart

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Jordglob som roterar med belysning
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Womens burst city scene, SvartModern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (3)Beetroot Flat (Lila)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Julstjärna Svart 60Japansk grillning 9789127148055Jellycat, Gosedjur, Bashful Beige Bunny, MediumBSD Destroyer Borstlös
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Rökelsekoner - PatchouliPoster A3 30x42cm Map
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm We Love NYC
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A3 30x42cm FjädrarAromalampa i Keramik Tekanna Vit

Over and out.

Klara