Habo Ringledningsbeslag 543 Antik

NRS Zephyr Inflatable PFD CE/ISO Approved

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Brio Icons 6241

TYR W's Sandblasted Diamondfit Swimsuit Durafast One NavyDuro Tapet Rand & Kulör Varva BeigeDuro Tapet Rand & Kulör Sten GråVäggdekor väggord väggtext The QUEEN

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Duro Tapet Aveny Qvintus PlatinaBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Arne 1784Hänglås - Kod - SvartW+G Tapet Giant Art La Tour Eiffel 1909RoomMates Kids Väggdekor Happi Scroll Tree Letter BranchTvättkorg ParisVärmekudde Enhörning – WarmiesAmpelhållare Travhäst

Tack ❤

Min tid är nu

TROLLS Överraskningspåse SERIE 5 TROLL och tillbehör
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Paw Patrol Handduk 30 x 40 cm BlåVykort i metall - Johnny CashVäggdekor väggord väggtext Gubbe gumma katt

Ätpinnar i rostfritt stålLanterna - Filipiniana Art&Craft

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Original Barbie Sporty Single Bäddset

Habo Ytterdörrhandtag Clean Oxford

Kuddfodral USA:s flaggaVäggdekor - 2st KaffekopparTeddykompaniet Jakob Stor

Hasbro Cluedo Refresh NO (Norska)
1537437987500

Kids Concept, Förvaringsbox Rund 2-set, GråApplicata Torso Ljusstake Ek 9 cmCobra Ljusstake Mellan Rostfritt StålDorre Ljuslykta Glas 35 cm MässingLED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht 57038 7.5 W Varmvit VitFlagga - Pirat SkalleCanto Maxi väggbelysning - SvartCult Design Tag till Evergrön kruka, Mynta

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): 11, XXL KCL Dermatril P 743 50 stLatex Arbetshandske Storlek (handskar): 9, L GARDENA 00214-20.000.00 1 stSäkerhetslågskor Albatros 64.193.0 46 S1P SvartESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST PINK WNS LOW ESD HRO SRC 38 S1P Grå, Rosa

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tvättställsblandare Steel WaveinterBär 8122-004.01 LED-sladdimmer Svart AV/På Brytförmåga (min.) 4 W Bryteffekt (max.) 160 W 1 stLimpistol batteridriven Ryobi R18GLU-0 exkl. batteri/laddare 11 mmPanna gjutjärn oval 22 cmRC Motorflygplan Flite Test Bronco 1086 mm Byggsats

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

FPV-kamera Fat Shark FSV1206 FSV1206 900 TVLMulticopter-Real Sense Modul Yuneec Passar till: Yuneec Typhoon HPoster - Bokstaven G A4 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Änglar med hjärtformad kedjaAvslutstvärbalk tunglast alu 1:14 Thicon Models 50014 1 st

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Elmotor för modellflygplan borstlös C27-13 ROXXY kV (U/min per Volt): 1800Pokemon Pikachu Handduk Badlakan 140*70cm

Finn-Lumor Julstjärna Svart/Vit 70 cmLinsfilter 6i1 DJI Mavic 2 ProJulstjärna Vildgräs

Bordslampa svart SANTEE

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Armatur Keramikinsats ESS Ø40 mm till Mora MMIX Ettgrepp Mora txxpnf1421-Hem & Trädgård

Mora Keramikinsats ESS Ø40 mm till Mora MMIX Ettgrepp.Varumärke: Mora ArmaturTyp: Keramiksats

Meningen med hela skiten…

NOORS KRISTALLAMPA

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Dekorativ LED Living Flame Lamp 1500kTaklampa rosa TRONTOKruka 3 st olika storlekar beige KANNIA

15324212664902228635381886865163.jpg

Vila - Visarina LS Top, Enfärgad SvartVero Moda Faith skjorta, Blågrå

Vero Moda - vmLizette Shirt, RödEfashion Chana - Blus C52 Blommig, VitONLY Aisha blus, SvartPoster A3 30x42cm Natural Satellite

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Svanefors Löpare 35x140 gulBody i Bambu 68 clAvengers, Pyjamas, BlåBjörnen Blåtass, Blå

Boken finns att köpa här.

Selected 'Collect' regular fit skjorta, Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Superdry Skjorta, OrangePlåttavla, 20x30 cm, "HARLEY-DAVIDSON THE ORIGINAL Ride"Champion Knivslip Manuell Dubbelslipande Kök Kniv

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • ECCO Shape sandaler, Svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Portabel påsförseglare - MiniMinions Gymnastiksko blåGeggamoja, Doddi Girl Mixed Color
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Doftljus, Scented Candle - Världens bästa mamma, RosaRagtales Musen PennyEver After High Spellbinding Raven Queen Evil QueenEver After High Hat-Tastic Briar Beauty
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggord - Have hope...Nikko, Radiostyrd, VelociTrax, Grön
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Löjliga familjen
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Pie Face Chain Reaction1/2" Långa hylsor. 15 st hylsor. 10-24mm.

Over and out.

Klara