Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 150 A

Lykta smide svart Höjd 27 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Pepparkaksformar 3D 4 olika motiv

Lykta smide svart Höjd 34 cmBordslampa svart SAMOKnopp - Klassisk MellanLÄZA fönsterlampa svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Taklampa vit MARONNE XLTaklampa vit ARAKSPYRAMID Plafond 4L StålTaklampa vit SENIATaklampa brun JURUENATaklampa vit/guld KALLARKruka 3 st olika storlekar svart PAROSKids Concept, Ullmatta, Star, Blå m stjärnor

Tack ❤

Min tid är nu

Salt och pepparkar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Pieces - pcLana SS Top, RandigVILA Vit S skjorta, VitVILA 'Vilucy' blus, Navy

Vero Moda - vmRose LS Top, LilaOnly - onlSummer Offshoulder Top, Vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hängande snögubbe med guldglitter Filipiniana Art

Borstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 70A Belastningskapacitet (max.): 80 A

Vero Moda - vmSoffie LS Top, SvartONLY Clara blus, GrönNümph Illydria blus, svart m grön

ONLY First blus, Grön
1537437987500

Vila - Vinema Zeena Midi Skirt, OffvitSvanefors Löpare 35x90 svartSmiley kortärmad body, hjärta, 86 clMy little pony nattlinne / klänningGanzo MultiTool G103Dragons Pyjamas marinblåLiggande hjärta "Vänner"Baby på kudde

Kronstadt Dean Henley Matrix långärmad skjorta, Mörk marinblåLindbergh Skjorta, BlåMagnet - Guardian angelWeather Report Zip-off Pants Stretch, Herr, Graphite

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext TvättstugaVäggdekor/Väggtext BATHROOM i utskuren vinylVagabond Zoe sneakers, SvartAngulus Chelsea Stövlar, SvartPantofola d'Oro Matera Low sneakers, Mörkblå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pizzaskärare / Pizza Slicer Cykel - RödPommes frites-skärareAromalampa - Romantic Angel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

My Little Pony Explore Equestria Sapphire Joy2st Mirakelsvamp / nanosvamp

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Barbie Dreamtopia Rainbow Cove Fairy BlåPoster - Bokstaven L A4 21x30cm

Pokémon - Delibird GosedjurTY, Coconut, Apa, RegularPoster - London Street 30x40cm

Cars RC Fabulous Lightning Mcqueen Single Drive

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

LED-utomhusbelysning tak Nordlux Fallon 47550132 8.5 W Varmvit Vit, Rostfritt stål (borstat) ubbyxi3118-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Alga, Fiskespel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

väggdekoration /tavla/ strandfilt/bordsduk/sängöverkast- mandalaCosmic Encounter: 42nd Anniversary Edition BrädspelArgent: The Consortium - Summer Break (2nd Ed) - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

The Palace of Mad King Ludwig BrädspelElder Sign: Omens of the Deep (Exp) brädspel

Tides of Madness - BrädspelÄggkopp Riddare BarnKids Concept Doktorsväska vitPoster - Grekland karta ram 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - But first coffee 40x50cmKönig Glaskross Alarm / Larm 130 dBEspandrillos leather shinyBLAC, SvartFilippa kil coral, Rosa

Boken finns att köpa här.

12 st. LED isbitar

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Sneaky Steve, Shady Boots, Dam, OliveSkolett Penelope indigoblå, BlåWrangler, Marshall Paso Sneakers, Herr, Off-Vit/Beige

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Supertunna runda skosnören 45cm (Svarta)
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Moscow 3CArmbågsskydd Adapt Elbow SupportPJ Masks Pyjamashjältarna Gekko Plush Gosedjur Plysch Mjukis 33cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Traxxas Nitro Rustler TSMBezzerwizzer Original (DK)Babolat Cabin Bag XplorePoster A4 21x30cm Colorful Feathers
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm FjädrarAromalampa i Keramik Buddha Vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm You Look Good...
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Överlevnadsspade spade multifunktionell spadeJulgranskula Rosa Oskar

Over and out.

Klara