9-kanals mottagare Spektrum AR9320T 2,4 GHz

Krok Bordslampa - Svart/mässing Havsö

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bordslampa svart MUNDAKA

Spartan fönsterlampa i träNetworkTaklampa svart TORDINOEagle Taklampa 22 cm Vit Markslöjd

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Taklampa rosa CARESTaklampa svart CETINATaklampa rosa SENIABakmatta Kavelmatta i silikon 27 x 38 (Färg: Röd)Örhängesdisplay för 3 par örhängenVäggdekor - Artsblomma Modell 02Blus CemreVero Moda - vmBecca SL Top, Röd

Tack ❤

Min tid är nu

Vero Moda - vmVita LS Top, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Efashion Chana - Blus C51, BlåVäggord - Amor Vincit OmniaSoya - Sue 22, Grön

Soya - Miam 1, GulOnly - onlMira LS Shirt, Offvit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggfäste med hängande hund Rottweiler

Borstlös regulator för flygmodell ROXXY BL-Control 755 S-BEC 70 A

Efashion Chana - Topp PU52 Stjärnor, MörkblåEfashion Chana - Blus C65 Batik och Fjädrar, GråEfashion Chana - Kjol 1029, Vit

Svanefors Löpare 45x140 svart
1537437987500

2 st naturtroget orkidékvistar - 80cm/stOmlottbody i Bambu 68 clPoster - Small moments Big memories No.5 21x30cmStar Wars, Pyjamas, GråMy Little Pony Kortärmad pyjamas rosaPoster - JUST DO IT 40x50cmAdler Våffeljärn 700W, AD 311Oscar of Sweden Mörklila Wrinkle Free-skjorta Skjorta

Oscar of Sweden Royalblå Mönstrad SkjortaRegnset Springfield, Blå/svart mönstradVegetarisk Pizza-kudde i pizzakartongWeather Report Zip-off Pants Stretch, Herr, Khaki

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Batman hero 21x30cmVagabond Cintia sneakers, SvartBianco Round Heel stövlar, LilaAngulus sandaler, RosaHummel Fashion Crosslitte sneakers, Petrol

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Vita Papegojor 30x40cmEnchantimals, Sandella Sjöhäst™ med VagnLittle Tikes, Godnatt-Fågel, Grön

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Ragtales Musen PennyMLP - My Little Pony - Power Ponies 4 st

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Jellycat, Bashful Pingvin Medium 31 cmSkrållan, Kombivagn

Tokidoki Tropica Mermicorno Mjukis 20 cmPJ Mask Sing & Talk GekkoRevell, RC Stunt Car "Water Booster 4WD 2,4 GHz

Through the Ages: A New Story of Civilization - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

myGarden AlpenGlow Vägglampa ubbyxi3168-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Paw Patrol Domino i plåtlåda

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Dungeon Rush - BrädspelTärningsset - Gemini Röd-Gul (CHX26450) - BrädspelAlga, Diamond Detectives

15324212664902228635381886865163.jpg

Altiplano - BrädspelTash-Kalar: Nethervoid - Brädspel

Tactic, Great TourBabypresent - Tails Monkey LovelyBarbie - SUV Vehicle (dvx58)MOTOROLA Smart Nursery Babyvåg för Förälder och Bebis MBP84

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Haglöfs Gram Comp Gore-Tex (Dam) SvartTretorn Terräng Gummistovel (Herr / Dam)Poster - Tavla - Bergkristall 40x50cmEcco O2 83130359986, Dam, Brun

Boken finns att köpa här.

Relaxshoe Svart, Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

KÄNGA Rosa Ne Rosa, RosaSneakers Björn Borg tan, Sand/camelLemonade Flat (Ljusgula)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Drinkspel Pokerset med drinkglas
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Badlakan / Handduk Captain AmericaBäddset - Påslakan Trä hjärtaSteriliseringstång tång nappflaskor nappar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Regnbågsmat : för ökad energi och hållbar hälsa 9789113087153Affisch Poster Emoji Hjärta Love Peach Persika 33x48Poster A3 30x42cm Butchers Beef Cuts4W PRIMOFLUX Essential GU10 LED Spot - Varmvit - Dimmable
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A4 21x30cm Iced OutJulgranskula Grön Erik
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Light Bulb
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Affisch Poster Pudel Hund Hundras Text Målning 33x48Julgranskula Blå Axel

Over and out.

Klara