Blå Praktisk regnponcho, wvwpjk2818-Hem & Trädgård


DC 3.5mm power förlängningskabel 3 meter
Batterilåda med tank av svart aluminium 1:14, 1:16 Thicon Models 50034 1 st

ABL Sursum 611776 Vägguttag för inbyggnad IP68 Blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Växelmotor 12 V Modelcraft IG320005-3AC21R 5:1Reservdel Reely 1717533 FjärrstyrningTamiya 300056301 King Hauler 1:14 Elektrisk RC Modellastbil Byggsats sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Flygplanspropeller Pichler C6319
Immersion RC Mottagar-modul UNO5800V4
Elektrisk startmotor Modelcraft 550 Passar till 15-46-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplatta

Cars Buddies Bilar Blixten McQueen Handduk Badlakan 140*70cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.RC Segelbåt Elektrisk Reely Discovery II ARRPoster - New York karta 30x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Väggdekor - AnkorFälgar 1:14 Carson Modellsport Lastbilssläp Euro-optik Aluminium 1 par eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Emoji Poop Handduk Badlakan 140*70cm
Alu-hållare styrspak 2/3 axel EU 1:14 Carson Modellsport 500530914 1 st

Ehmann 4600x0300 Dimmer infälld Passar: Lågenergilampa, LED-lampa, Halogenlampa, Glödlampa

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Kardanknut ädelstål 145-165mm med 4mm borrning 1:16 Thicon Models 60019 1 st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Reservdel Reely 32805 Kompletta hjulVäggdekor väggord väggtext Låt inte dina drömmar förCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggdekor väggord väggtext I drömmar och kärlekFördelardrivenhet 1:14 Carson Modellsport 500907610 1 stAromalampa i Keramik De Dödas Dag Döskalle Turkos

Läs mer...
Ljusstake PILLAR Liten
Pläd 130x160cm vit filt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. XIAM Bordslampa VitVäggdekor väggord Shoot for the moon even if youBlog Taklampa Vit 33/33cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRetro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "POPCORN"Ängel, Alltid älskad aldrig glömdKruka 35 x 35 x 19 cm vit ISEO att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor - Artsblomma Modell 02

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Only - onlLittva LS Top, Offvit
Julgranskula Blå William

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vero Moda - vmCate LS Shirt, Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVero Moda - vmAva Plain SS Top Stripe, OffvitSjöjungfru filt hög kvalitet för barn. Mermaid tail blanketXantia Duk 160x250 cm Natur ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PJ Masks Kortärmad pyjamas grön
Lindbergh långärmad skjorta, Vit
ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Mörk marinblå

Viktigt!

Poster - Butcher Shop Gris 30x40cm
Poster - Sosa girl 21x30 cm
Weather Report Ann 3/4 Pants, Dam, Graphite

Kontakt

Kaffeskopa med klämma i rostfritt stål - 16 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Ananas 21x30cm
Vagabond Joyce stövlar, Svart

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Vagabond Paul sneakers, Svart
Hummel Fashion Crosslitte sneakers, Petrol

Stöd FARR!

Kärnan, Bamse Mjukdjur 40 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Timmy Lamm XL (63 cm)