Ballaskulor () 3.175 mm Modelcraft

CLUSTER ljusstake, Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Minna

GilleTRI bordslampa, Mörkt trä/metallVäggdekor - Lady Design Modell 004Nottley Bordslampa 30/15 cm Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Skrivbordslampa koppar SALADOAxTaklampa svart SEGRE miniTaklampa betong grå MABELTaklampa i Trä HavsöTaklampa svart ANGARATaklampa grå ARDILLATaklampa grön FLAMINGO

Tack ❤

Min tid är nu

SDS Plus Borrsats. 8 storlekar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Turtles Badhandduk Poncho 110*55cmVero Moda - vmDanny SS Top, LjusgråKarta över Kil 33x48cm

Blus CekaVila - Vinativo LS Top, Korall

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Saint Tropez - Blus R1107, Ljusblå

Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 5300 rpm Varv: 80

Vila - Vinexa Wrap Top, RosaEfashion Happy - Blus 9469 Animal, GulJacqueline - jdyGlam 7/8 Top, Mörkblå

Junarose Lisia 3/4 blus, Svart
1537437987500

Vila - Vilucy LS Shirt Randig, Vit / MörkblåSecond Female Syrenia kjol, SvartNova Babycall iPNovaX5 2,4 "LCD-skärm Digitalt titthål HD IR-kamera Hem SäkerhetMinymo, kortärmad body blå 62 clSpiderman, Pyjamas, Blå3 Julgranskulor med LED-värmeljus, Julgranspynt Julpynt JulkulaLuden brun björn, Brun

Lindbergh långärmad skjorta, VitSelected Preston Skjorta, VitOscar of Sweden Mjuk Grå Bomullsskjorta SkjortaSkruvmejselset VDE. Precision. 6 delar.

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ganzo MultiTool G106Eight Ball MetallskyltScholl New Massage Women 1 Navy-2Duffy sandaler, VitECCO Elaine skor, Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pantofola d'Oro Matera Low sneakers, SvartFireman Sam Hög gymnastiksko blåLED-Optik odlingslampa 36W LED för energieffektiv växtbelysning

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

TY Beanie Boos Mask Orange MumieWish Me Interaktivt Gosedjur Svart/vit Hundvalp med Rosa rosett

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

LED-strip 2x50cm RGB med fjärrkontrollMLP - My Little Pony - Power Ponies 4 st

MLP My Little Pony Friendship is Magic Mrs. Dazzle CakeHello Kitty Mjukis Gosedjur 13 cm Röd SjömansklänningRubens EcoBuds Aspen

My Little Pony Explore Equestria Princess Twilight Sparkle Ice Skating Pony

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vita Eos Lampa 45 cm Vit ubbyxi3073-Hushållsapparater

Vacker och elegant lampa från VITA, tillverkad för hand av tunt papper och gåsfjädrar. Eos ger ett otroligt fint och mjukt ljus till ditt rum. För att få den extra fluffig kan du blåsa den med en hårtork. Kompletteras med sladd eller stativ. 


Meningen med hela skiten…

Under Bed Skogarderob - Skoförvaring Under Säng

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

ALF, DuellfestenSpel barnspel hoppar grodor roligtClementoni PJ Mask Memo

15324212664902228635381886865163.jpg

Tärningsset - Gemini Blå-Orange (CHX26452) - BrädspelDarkest Night: Second Edition Miniatures Box - Brädspel

Tärningsset D6 - Borealis Magenta (CHX27824) - BrädspelRuneWars Miniature Game - Daqar Spearmen - BrädspelGentes - BrädspelPoster - Zebra 1 70x100cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Johnny Blamer - Faux Wheel Drive - Cars - Piston Racer #54Mikk-Line, Pu Rain Set Dark BlåPoster - Frankrike karta ram 2 50x70cmPoster - USA karta ram 40x50cm

Boken finns att köpa här.

Charlotte of sweden congac, Cognac

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Womens side street rosa, RosaPaula Ten Points lightbrun, BrunWrangler, Creek, Herr, Dark Brun

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Bröda platta bomull 8.0 Vit
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Hopfällbar Pall för hemmet, campingen, husvagn mm - 100kgLiggunderlag Trek 30, True NorthHeadset MT53H79P3E Flex PELTOR-hjälmfäste
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Funko Star Wars Galactic Plushies Maz Kanata Gosedjur Plysch Mjukis 20cmZ-man Games, Carcassonne (SE,DK,NO)Bezzerwizzer, Hint Röd (DK)Poster A3 30x42cm Bird Tree
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Julstrumpa Julklappsstrumpa - TomtePoster A4 21x30cm My Heart
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Wokrätter 9783829048149
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Grön AnnaJulgranskula Blå Kerstin

Over and out.

Klara