Reservdel Reely 312809C CVD drivaxlar fram

Bordslampa svart SANTEE

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bordslampa grå RONAVA

Classic Bordslampa Matt BordeauxNOORS KRISTALLAMPAVäggdekor väggord Shoot for the moon even if youLjusstake med olika texter

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

SKY Taklampa 3L SvartTaklampa grön CARESTaklampa svart LIRIRally Taklampa KopparKruka 30 x 30 x 60 cm mörkbrun GAZAETOL RASTA Matta 55 Rund LilaAromalampa - DrakeZOEY Elisabeth blus, Rosa

Tack ❤

Min tid är nu

Soya - Cemre 101, Offvit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Vila - Vilucy LS Shirt, OffvitVärmeljushållare med text - PappaPoster - Diamant Allstar 21x30cm

Magnet - HappinessSoya - Nasma 1, Mörkblå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Jacqueline - jdyHunter SL Top, Svart

9-kanals mottagare Spektrum AR9320T 2,4 GHz

ONLY Aisha blus, SvartVero Moda - vmMalena 3/4 Blouse, MönstradJunarose Jito Midi kjol, svart m. vit

Väggdekor väggord väggtext Mitt hjärta är ditt ditt hjärta
1537437987500

Svanefors Duk 135x310 beigeBODY - SIGRIDTrälykta "hjärta"Masha and The Bear Nattlinne fuchsiaSpiderman, Pyjamas, LjusgråNightlife Bäddset - Påslakanset Mosaik Grå 240x220Baby på kuddeONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Mörk marinblå

Oscar of Sweden Mörkblå Tencel SkjortaPoster - Butcher Shop Gris 21x30cmCottonlights ljusslinga - RottingMe Too, Sweatshirt, Grå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Scholl Bahia SosaBrun Girlhood SandaletterShoe the Bear Trish stövlar, SvartGillis : maten på första plats 9789163952357Minions Hög gymnastiksko blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Text stämpel & Bränn järn - till grillning och partyGosedjur BambiDreamies Kattunge, Grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Crate Creatures Surprise-PudgeMaileg Klädställning Gold

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ever After High Farrah Goodfairy DollEnhörning Mjukdjur Teddykompaniet, Purple

Spacepop HeraMermaid/Sjöjungfru Filt! 7 Olika Färger!Radiostyrd Beetle terrängbil, 2,4Ghz, 30cm lång, 20km/h

Blood Rage: 5th Player Expansion - Brädspel

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vejers Vägglampa - Vit ubbyxi3155-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Stratego Original - Brädspel

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

The Hobbit - BrädspelSoldriven Utelampa med automatisk sensor (LED)Kanagawa brädspel spel

15324212664902228635381886865163.jpg

Munchkin 7 Cheat With Both Hands - BrädspelSängtopp 180x200 cm Svart

Alien Artifacts BrädspelAffisch/Poster Öl/Beer Fonetisk Skrift 33x48cmBritax Römer Sidokollisionsskydd till KidFix Flexible SICTMiguel Camino - Metallic NEON Racer Cars - Limiterad Utgåva

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Didriksons Tigris Regnställ (Dam) TurkosVisent Beaver Creek 4PSandalett Bdk Svart, SvartVäggdekor väggtext väggord - HOME SWEET HOME

Boken finns att köpa här.

Sneakers Woden navy, Blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

BurköppnareSuperga 2750 svart Cotu, SvartTunna runda skosnören (Vita)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Manuell Knivslip Knivvässare Gul
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Bliz Active Prime Vit - Smoke w blå multiKlättrande Gubbe kylskåpsmagnet - RödMjuky - Brunbjörnen Max Mjukisdjur
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tandborsthållare för Barn - GrisFlow Brandvarnare Nidal TräPoster A3 30x42cm Mount EverestKruka med Blommor Stor
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ängel LED-belysning 28 cmJulgranskula Röd Henrik
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Julgranskula Grön Camilla
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Rosa MalinJulgranskula Grön Ulf

Over and out.

Klara