DJI Hand-gimbal Osmo Handle Kit

Kort DJI Care Refresh Passar till: DJI Spark, DJI Spark Combo

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

TERMOMETERFABRIKEN Termometer Grill & Allround

Väggord - Dröm... Minns... Lev...FPV-kamera Fat Shark 1225 900 TVLRäfflad plåt, kvartett, rostfritt stål Thicon Models 50194 1 stFlygplanspropeller Pichler C6088

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Borstlös regulator för flygmodell Pichler XQ 6 LT 8 ARC Motorflygplan E-flite Pitts 850 mm BNF1:14 Thicon Models 50206 1 stVOLUSPA Doftljus Prosecco Bellini 2 vekar, plåtburk 312 gramAffisch/Poster Travel/Resa Fonetisk Skrift 33x48cmENGLAND bordslampa, VitLasercutBordslampa grå UROLA

Tack ❤

Min tid är nu

Candy
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa vit OLZAHyssna Takrondell 3L Vit MarkslöjdTaklampa grå/guld ALENTO

Taklampa gul JURUENAVäggdekor Live together Laugh

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hotellmatta Match 50x80 cm sorbet.

Krok med lim - Clover

Väggdekor väggord väggtext Live every moment Laugh every dPoster A4 21x30cm TextVero Moda - vmVita LS Top, Svart

Vero Moda - vmMille SL Resta Top, Gul
1537437987500

Only - onlChloe Lace Bra, OffvitVero Moda - vmNew Maker Off Shoulder, SvartEfashion Happy - Blus 9469 Animal, LilaVero Moda - vmTirsa Wrap Top, GrönSoya - Marica 26, OffvitDen lilla boken om Smarties 9788770777964Nümph Indre kjol, BlåPoster - Flamingo Heart 40x50cm

Bäddset - Påslakan Show Me Your LoveCCTV Set HDD - 4x KameraMinions Kortärmad pyjamas fuchsiaPJ Masks Kortärmad pyjamas grön

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Lyle & Scott Cord skjorta, SvartOscar of Sweden Ljusblå Kortärmad Skjorta Med Blommiga DetaljerONLY & SONS Marshall skjorta, SvartMagnet - Guardian angelUA No Breaks ColdGear® Infraröd Run Leggings, Herr, Overcast Grå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Weather Report, Gina Parkas, Junior, BeatrouteBatteridriven LED Lampa med trådar, lyser i olika färgerPoster - Forest deer brun 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Selected Royce skor, MörkbrunBundgaard Petit sandaler, Navy

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Reimatec ® rosa vinterskor Kinos vattentäta fodrade kängorPoster - Batman 40x50cm

Julstjärna - Svart vitMaileg Rihno Grå SmallVäggord - Everyone brings joy...

Ängel med ljuslykta

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Åses kök 9789177833864 ubbyxi2913-Kokböcker

Meningen med hela skiten…

Barbie Beach Ken

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Maileg Vintage matPJ Mask Sing & Talk GekkoRadiostyrd Bil New Bright 1:12 Rebel

15324212664902228635381886865163.jpg

Hasbro, Payday SEAlga, Cube Jorden runt

Bamse MixBetween Two Castles of Mad King Ludwig BrädspelNinja Print, Ritjakten, SällskapsspelBasilica - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Gold Ahoy! Brädspel spelMotorola, Smart Nursery Drömmaskin MPB85SNÄnglar med bokstäver, DreamPonchy Wipeout - Bumper save #90 Pitty Crew - Cars bilar

Boken finns att köpa här.

Tenson Monitor Regnställ (Dam) Röd

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor väggtext väggord - DRÖM - MINNS - LEVAVA Sixtyseven röd, RödCrocs Classic Sandal, Blå Jean

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 2287 Cotu vit cream, Vit
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Batteridrivet led-ljus med Glow flame 14 cmEcco Espinho 83902457486, Herr, GråLemon Flat (Gula)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Stormparaply SvartHelmask SUNDSTRÖM SR 200Stadens Hjältar, Lekset 2, Hjälp på vägen, (SE, NO, FI, DK)Rengöringsapparat för mikrovågsugn
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Winter Season Inslagningsset för Paket GuldBabolat Cabin Bag Xplore
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Don't Kill My Vibe
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm Human BeingPoster A3 30x42cm Gul Corner

Over and out.

Klara