Änglar som pussas

Reely Race Copter motor-set Passar till: Reely X-190

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Urinämnetank 1:14 Thicon Models 50110 1 st

Axelledning (xL) 3.2 mmx190 mm M2 GraupnerHitec Standard-Servo D951TW Digital-servo Transmissionsmaterial: TitaniumTamiya Skärunderlägg 300074076Punk Air Agilis Vit RC drönare ARF 630 mm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Programmeringskort ROXXY Brushless-Control Passar till: Brushless-FahrtenreglerMulticopter-propellerset Yuneec YUNQ4K115 Passar till Yuneec Q500 4 st4 st, Assiett - FjärilQUEENIE ljuslykta, SvartPläd 130x160cm vit filtARIEL bordslampa - låg, Antik mässing/vitBordslampa svart SANTEEBordslampa svart CHANZA

Tack ❤

Min tid är nu

Brevkniv - Propeller
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa grå ARAKSEagle Taklampa 22 cm Vit MarkslöjdTaklampa grön CARES

Aromalampa - EnhörningTaklampa rotting ljusbrun DRINO

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 MATCH Bomullsmatta 50x80 Rosa

RC Motorflygplan Multiplex Challenger Indoor Edition 850 mm Byggsats

Doftljus, Scented Candle - Världens bästa pappa, GråDoftljus, Scented Candle - Världens bästa mamma, VitVILA Vit S skjorta, Vit

Vero Moda - vmSasha Rome LS Top, Offvit
1537437987500

Poster - Diamant Allstar 21x30cmVila - Vinexa Wrap Top, RosaSoya - Paige 1, OrangeAffisch/Poster Foto Palmer/Palmträd 33x48cmSoya - Odina 15, MörkblåPoster A3 30x42cm Natural SatellitePoster A3 30x42cm My HeartGripsholm Pläd i tvättad bomull 130x170 Navy

My Little Pony Pyjamas fuchsiaLego Ninjago Kortärmad pyjamas grönTrätavla A5 "Du vet att du är värdefull", presenttips morsdagEnorm XXXL 1meter gosedjur nallebjörn

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Oceanblå Linneskjorta SkjortaLjusstake glänsande mässingsfärgadOscar of Sweden Mörkblå Tencel SkjortaAmerikansk rörtång 18",400mm. Max gap= 65mmLED-lampa, Kron E14,10W, 3000k, Varmvit

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Champion Knivslip Manuell Dubbelslipande Kök KnivTretorn Charlie Gummistövlar, SvartDr. Martens Pascal stövlar, guld

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kuddfodral Sammet Golden LeafVäggdekor väggord väggtext Don´t dream your life live your

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vinöppnare hävstång horisontellFeisty Pets, Isbjörn

Väggord - AN ANGEL STOR!Pyjamashjältarna Kattpojken Mjukdjur med ljud och ljusShopkins Shoppies Beach Style Pamela Tree

Powerpuffpinglorna Bubbles (Bubblan) Mjukis 20cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Med andra ord Jr. ALF, ubbyxi2915-Hemelektronik

Med andra ord har varit Sveriges populäraste spel de senaste 10 åren. Det här är juniorversionen. Berätta vad du ser på bilden, med andra ord!

- Familjespel från 5 år
- Speltid: 20 min
- Antal spelare: 4-8 spelare i 2 lag

Meningen med hela skiten…

ELEGANT HANDMADE FOTORAM KRONAN/HJÄRT FORM 12,7 X 12,7CM

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Teddy Organics Kanin OfeliaSkrållan CykelsitsTaiyo Skimmer radiostyrd amfibiebil 2.4G, 4WD, 1:20, Gul

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - I love Shawn Mendes No.3 21x30cmLords of Hellas Brädspel

Rökelsekoner - GeraniumVictoria's Design Ljusstake antiksvart metall 41cmHunt for the Ring Brädspelsaltströare och pepparströare.- BRÖLLOPSGRISAR

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Termometer MuminCAPiDi, Selfie Babylarm PearlBritax, Insektsnät, Go/Go Next/Go Big/Go PrambodyMark Frosty - Australian Racer - Limiterad utgåva 3000ex - Cars 2

Boken finns att köpa här.

Tenson Galactic Fodrat Regnställ (Barn) Light Grön

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Visent Beaver Creek 4PELBA Hilfiger sand, Sand/camelCrocs Classic Clog K, Melon

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 2287 Cotw rose mahogany, Rosa
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Äpple Frukt Urkärnare SkärareNew Balance MRL996AN, Herr, BlåSkrap Karta Deluxe - Världskarta Stor
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Trail RunKraftig arbetshandske GUIDE 5001Hopfällbar tratt i silikon - Blå2Fast2Fun - Smart Hexx FPV, drönare
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bezzerwizzer Original (DK)Poster A4 21x30cm Make Noise
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Lampa Dinosaurie - Grå - Form Living
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm HalmstadPoster A4 21x30cm There's Always Hope

Over and out.

Klara