5-kanals mottagare Carson Modellsport Reflex Wheel PRO 3 2,4 GHz

6x6 differentialset V2 spärrbar metall 1:14 Thicon Models 50168 1 set

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Spark, DJI Spark Combo

Skylt med texten "Ute med hunden"Multicopter-propellerset Yuneec YUNQ4K115 Passar till Yuneec Q500 4 st1:14 Thicon Models 50224 1 stLjusstake STEADY koppar

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

LOVELI duk, TerrakottabrunKorg Vit 23cm4Living Trädgårdsängel Prydnads Ängel Staty 24 cmBordslampa Stor 4 st HavsöBordslampa Classic Mini MattvitFlagga - GreklandTaklampa svart PADMATaklampa vit/krom FUCINO

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa vit ORCO
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa blå SEGRE miniLjuskrona svart TEESTAKruka 3 st olika storlekar svart SAMOS

Turtles Badhandduk Poncho 110*55cmVila - Visarina LS Top, Enfärgad Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 LED-ljusslinga med 10 st rosa-vita-röda bollar

FPV-glasögon DroneArt Vantage 1595416

Vila - Vironja LS Shirt, OffvitVila - Vistasia Lace Top, SvartVila - Viesto Dotinas 3/4 Top, Röd

Efashion Happy - Blus 9469 Animal, Mörkblå
1537437987500

Loveli - Blus Bagdad, SvartONLY Clara blus, NavyOnly - onlRiley LS Top, Svart/BrunEfashion Chana - Blus H7154 BladmönstrerYankee Candle Classic Medium Jar Shea Butter Candle 411gSvanefors Pläd 120x150 brunBody, OrangePaw Patrol, Pyjamas, Blå

Trätavla A5 "Du vet att du är värdefull", presenttips morsdagEnorm XXXL 1meter gosedjur nallebjörn - 3år +Signal Pelle Oxford skjorta, RödPoster - Diamant 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kronstadt Johan skjorta, LjusblåTenson Sky Stripe Kid´s rainset, PurpleCottonlights ljusslinga - RottingPoster - Batman nanananana 40x50cmIlse Jacobsen Cheerful flip-flops, Rosa

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Fårskinnsfäll Grå korthåring - 210cmVagabond Vinterstövlar, SvartAngry Birds Kylskåps Magnet

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Tretorn Aktiv Chelsea gummistövlar, SvartPoster - Tukan fågel 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Modern Kaffekvarn Manuell JusterbarBarbie Ken Fashionistas Cali Cool nr 17

Shopkins Shoppies KristeaJust Peachy Pompom LargeShimmer & Shine Sparkly Shine & Nahal

Diinglisar Wild Tiger

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ljusstake Twice - Lila ubbyxi2992-Hushållsapparater

Pris per styck, säljs i förpackning om 2 st.

Meningen med hela skiten…

Frugi, Tigern Zippy Froogli Mjukleksak

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Winx Club World of Winx Onyrix Fairy StellaBoom Boom BalloonVäggdekor - 23st Stjärnor

15324212664902228635381886865163.jpg

The Castles of Burgundy: The Dice Game BrädspelWalking Dead: No Sanctuary - Brädspel

Once Upon a Time: Create-Your-Own Storytelling Cards - BrädspelCall of Duty Broken Skull Handduk Badlakan 100% BomullElder Sign: Omens of Ice - BrädspelDeep Sea Adventure Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Saturnus planet ram 2 30x40cmBritax, B-Lite Steel GråVäggord - Njut en liten smulaVäggdekor väggtext väggord - EVERY LOVESTORY IS BEAUTIFUL

Boken finns att köpa här.

Färgade vattenpärlor - 6 gram, Brun

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Charlotte of sweden wedge, SvartBäddset - Påslakan Stripe GulChelseaboot jeans, Blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • KÄNGA BRAKO Svart, Svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Skalare / Strimlare rostfritt stålSkosnören - Sneaker 130cm Army SosaMoscow 9-11-2 Variant: Höger
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hörselskydd PELTOR Optime IIP3EAffisch/Poster Karta över Malmö 33x48cmPaw Patrol, Skye kuddeCribbage
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A4 21x30cm CupcakePotatis & Frukt Stav Skärare 3 Olika Blad Multifärgad
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Ice Cream Cone
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm TranquilJulgranskula Röd Elisabeth

Over and out.

Klara