Påhängsvagnsstöd elektriska 1:14 Tamiya 56505 1 set

Flygplanspropeller Pichler C6042

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Blade Inductrix Switch Quadrocopter RtF Nybörjare

Tuning Tamiya 300053333Pichler Blå, Röd blinkande 5 - 6 V6st multifärgade träfåglar till Påskriset - PåskrispyntFelicia Ljuslykta

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Pläd mowgli vitBorr sats. HSS. 19 storlekar. 1mm - 10mm.Skrivbordslampa svart VELEKAAutoimmun kokbok: läkande paleokost 9789163902888TRIGE Bordslampa VitTaklampa guld MAGRATaklampa brun ELBETaklampa vit NEVA

Tack ❤

Min tid är nu

Vävda Korgar 3 st
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

RetroKROATIEN takkrona, Svart kromMATCH Bomullsmatta 50x80 Rosa

Väggdekor väggord väggtext Live every moment Laugh every dOnly - onlNova Lux Tie Top Flower Leaf Print, Mörkblå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 The Greatest Candle in the World Doftljus Mojito

Växelmotor Motraxx SGM24F-N20VAV 5 V 100:1

Efashion Chana - Blus C51, BlåVäggdekor - Lady Design Modell 005Vila - Vinikka Lace SS T-shirt, Offvit

Soya - Nelle 1, Mörkblå
1537437987500

Jacqueline - jdyHunter SL Top, SvartVero Moda Olivia blus, MörkgulVero Moda - vmAva Plain SS Top Stripe, OffvitInWear Hilma kjol, LilaSvanefors Löpare 35x90 beigeGranberg 120.4291Väggord - Love stories are beautifulSpiderman, Pyjamas, Blå

Arts in stone - Till er bådaTavla trä "Alfabetet"Cykel Design Porslin Salt och Peppar SetStor Miniräknare Grå 29 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Mörkblå Oxfordskjorta SkjortaRegnställ barn ofodrat, RödPoster - Nässelfjäril 21x30cmMegaman Klotlampa, lågenergi, E14, 7W, 286 lumenPoster - Batman hero 21x30cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Bianco Biaalia sneakers, VitECCO Shape 75 stövlar, SvartStående vit häst i trä 15cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

ECCO First sneakers, GammelrosaBobby Stork

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Enchantimals Baking Buddies Petya Pig PlaysetTY Teeny Tys Nelly Rosa Narwhal

Harry Potter Minerva McGonagallAffisch/Poster Karta över Umeå 33x48cmPoster - Bokstaven H A3 30x40cm

Fruktpress Juicepress Röd

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Röklåda med tillbehör ubbyxi3000-Grillar & Tillbehör

Produktnummer: 15651309

Rostfri röklåda. Siliconpensel. BBQ & Grill In-Flavor injektionsflaska med sås/marinad.
Smart röklåda till grillen som ger dig möjlighet att röka lax, brieost och annat.
Fyll lådan med rökflis och ställ den på gallret eller direkt i elden. Snart stiger röken upp och ger maten en delikat och läcker smak.

Använd med fördel In-flavor injektionsflaskan.
1. Pressa in pipen i råvaran utan att trycka på flaskan.
2. Truck och spruta in, dra samtidigt långsamt ut pipen
3. Pensla även på råvaran innan grillning

Material: Rostfritt stål
Storlek: 24 x 10 x 5cm

Meningen med hela skiten…

Kanin vibrerande 'Les Petits Dodos'

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kapsylöppnare till väggen DödskalleBlood Rage: 5th Player Expansion - BrädspelCarcassonne (Svenskt) Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Game of Thrones: The Iron Throne - The Wars to Come - BrädspelFire Axe A Viking Saga - Brädspel

Patrician - BrädspelTärningsset D6 - Glitter Ruby (CHX27904) - BrädspelTash-Kalar: Everfrost - BrädspelDead Man's Doubloons Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Kids Concept LeksaksgodisDrömfångare Fjädrar mörkbrun 16x50 cmTenson, Plasma Stripe Regnställ RosaBäddset - Påslakan Smile

Boken finns att köpa här.

Poster - Hollywood ram 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Bdk 18705 TU vaq militargrön, GrönSneakers IGI CO Sand/camel, Sand/camelLjuslykta - Världens bästa bonusmamma, vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Larmdekal med Kamera logo
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Crocs, Lodgepoint, Snökänga, Junior, Candy Sosa/Party SosaFirestone SilkMoscow 9 Variant: Vänster
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Wireless Phone Headset WS5 Peltor Pro Tac - hjässbygelVakuumpåse 60x80cm, Smart förvaring, vinter- eller sommarförvariShopkins Shoppies Worldtour Gelati Sco.Alga, Den försvunna Diamanten, Kortspel (SE)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Master Fitness GymbollCold Steel Classic Steak Knives 6pcs set
 • Vad är ditt drömjobb?
 • FLAGGA - IRLAND
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skolplansch Canvasvepa - HattarJulgranskula Rosa Tommy

Over and out.

Klara