Poster - Blå undulat 30x40cm

Bäddset - Påslakan Papegoja

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

RC Motorflygplan Multiplex FunnyCub Indoor Edition 930 mm Byggsats

Sängmobil Friends, BlåVattentät trådlös övervakningskamera VStarcamLYRESTAD akrylatbehandlad dukmetervara, BlåBRIGHTON bordslampa, Krom

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

MEJA bordslampa, Vit/rosaTrästjärna bordslampa - NaturfärgHavsö Jacob 3.0 VattenkokareVäggdekor/Väggord Glöm dina bekymmerHandLjus XXL RosaStorm Pendel 12 cm Koppar MarkslöjdTaklampa betong ORCOTaklampa ljusblå LEREZ

Tack ❤

Min tid är nu

LAVADA Pendellampa Antik Brun
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Kruka 33 x 33 x 70 cm svart DIONHouston Köksblandare PulloutLED-lampa, Kron E14,10W, 4000k, Vit

RUE de FEMME Anuk blus, SvartÖlsejdel - Biran eller bruden

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Soya - Nine 1, Offvit

Reservdel Reely 302015C Bränsletank

Vila - Vilucy LS Shirt, ArmyOnly - onlRain Paisley Top, GrönEfashion Happy - Blus 95890 Mönstrad, Mörkblå

Selected Femme Robbie skjorta, Vit
1537437987500

Organic People Parquet floors cleaning eco gelSoya - Felicity AOP 214, RosaPoster A4 21x30cm Map New YorkSvanefors Löpare 15x120 grönDoftljus, Scented Candle - Till en fantastisk personSuper Mario Bros Pyjamas rödLEGO Star Wars Kortärmad pyjamas gråInformations tavla upplyst LED 40x30cm

Exklusiv Vin KylarstavOscar of Sweden Oceanblå Linneskjorta SkjortaOscar of Sweden Ljusblå Kortärmad Skjorta Med Blommiga DetaljerLampett vägglykta med spegel smide lykta ljuslykta

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext Dröm minns levCottonlights ljusslinga - RottingUnder Armour, Speed Stride Short Sleeve, Dam, Radio RödVäggdekor/Väggtext BATHROOM i utskuren vinylPoster - Leopard målad 21x30cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Kolibri Tropical A4 21x30 cmHummel Fashion sneakers, BlåHummel Fashion Stadil Super Poly Sneakers, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Jag älskar dig No.1 40x50cmTY, Beanie Boos Nona Val, 15,5 cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Squishy - Jumbo TandDescendants Signature Evie Isle of the Lost

My Little Pony Mane-iac Mayhem Equestria GirlsPyjamashjältarna Gekko Mjukdjur med ljud och ljusMy Little Pony Equestria Girls Legend of Everfree Gloriosa Daisy

Shimmer & Shine Zeta Gosedjur

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ljusstake Ø 40 cm - Mässing ubbyxi3034-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

natureZOO, Ekologisk Elefant Mjukdjur Rosa

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Pokemon Booster Sun & Moon Guardians RisingTalisman: Legendary Tales - BrädspelKortspel - Barnboksvännerna

15324212664902228635381886865163.jpg

DONT BREAK THE ICE - HasbroYamatai Brädspel

Saving Time - BrädspelDark Tales - BrädspelPanic Mansion - BrädspelCarena, Grisslehamn Ugnsskydd i plast

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Britax, Sufflet och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus, Lagoon GrönUgnsmatta av Silikon - MultifunktionellPoster - Wolf 40x50cmFiskevindskydd Visent högt

Boken finns att köpa här.

Clarks nude, Sand/camel

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ananas-fat RoséguldTAMARIS touch it, SvartBroddkänga Alpi BLUE, Blå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • New Balance Coast V4, Men, Galaxy
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Skosnören - Stylish sneaker 130cm, BlåMonopoly Uncharted (Brädspel)Tonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife Complete Set - 8 pcs!
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • APPARATSLADD FL6U-215m LED-Strip Kit 4.8w/m (Stänktät) m. Fjärr + Nätagg (Välj Färg)Tandborsthållare för Barn - KattBarbie
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A4 21x30cm The Open SeaPoster A3 30x42cm Grl Pwr
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Vintage Santa Claus Julpynt Filipiniana Art
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm Makeup SmearPoster A4 21x30cm Marmor New York

Over and out.

Klara