Multicopter sändare DJI Part 46 Passar till: DJI Spark

Belysningshölje, rött 1:14 Carson Modellsport 500907259 1 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Flygplanspropeller Pichler C6088

Multicopter-12V billaddare DJI Part 11 Passar till DJI Mavic 2 1 stGraupner Sweeper Droneball Quadrocopter RtFAromalampa i Keramik De Dödas Dag Döskalle TurkosCLUSTER ljusstake, Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

HEDDA duk, VitEdgePepparkaksformar 3D 4 olika motivTulip Klämspot Vit MarkslöjdSkrivbordslampa grå SALADOSpartan fönsterlampa i träTaklampa svart GUAMPhilip Taklampa Metall Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa grå/koppar NARMADA
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa svart NEVOLASmarholmen Taklampa, SvartKruka 39 x 39 x 38 cm grafit ORICOS

Kids Concept, Klädstång, Star, VitClean Reset 9789188429391

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Vila - Viesto Keris 2/4 Top, Röd

Carson Modellsport Ljusenhet Vit, Röd 4 - 6 V/DC

Vila - Vibahari L/S Top, MarinblåSkylt, Message heart - SysterDra på lakan 120x200 cm Vit

Champion Elektrisk tändare USB Röd
1537437987500

Portabel Fläkt med Inbyggd Lampa - VitOnly - onlAlmeria Frill Top, SvartONLY Elcos blus, LjusgråPoster A4 21x30cm Coffee Dark SideNümph Indre kjol, BlåStar Wars Plysch Filt med Luva ljusbrunPoster - Björn no.1 30x40cmNattlinne med katter

Lego Ninjago Kortärmad pyjamas blåEmoji Kortärmad pyjamas vitOscar of Sweden Lila SkjortaOscar of Sweden Ljusrosa Smårutig Skjorta

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Kronstadt Johan Oxford skjorta, BlåSelected Skjorta, Mörk marinblåDekorativ livboj vit med blå ränderCraft Move Jersey, WomanScholl Astilbe WG AD Vit Pattern-2

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Svart La Mia SandalerBianco Chelsea Boots, SvartPantofola d'Oro Matera Low sneakers, Mörkblå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

New Balance KE4 sneakers, NavyBallerina

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Platssparande grenpropp för europakontakterSonic The Hedgehog - Tails Gosedjur

Melissa & Doug, Stort Mjukisdjur TaxMy Little Pony Mane-iac Mayhem Equestria GirlsEver After High Ashlynn Ella 2-in-1 Magical Fashion

LED Flerfärgad Ljusslinga-10M

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ljusstake Curve 24 cm ubbyxi2985-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Roterande ljuslykta med julgranar

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Vinhållare i KopparfinishPie Face Showdown - BrädspelBarnyatzy

15324212664902228635381886865163.jpg

Kuddfodral abstrakt små trianglar färggladStar Wars Legion: T-47 Airspeeder - Brädspel

Liten stålspade - perfekt för bil / husvagn - 69cmHigh Concept - BrädspelBooty - BrädspelFive Tribes: Whims of the Sultan (Exp) Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Barnvagnsleksak - Ella Bella Elephant Wiggler16 st Kaffemallar/ Barista SchablonerDidriksons, Slaskeman Regnställ Rosa/LilaTenson Monitor Regnställ (Dam) Turkos

Boken finns att köpa här.

MFH - Camo tejp

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Espandrillos rosa, RosaEcco O2 83130359986, Dam, BrunWrangler, Java Sneakers, Dam, Dark Navy

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skechers Svartgrå, Svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Reebok Classic Lthr 2214, Herr, VitPlatta Poly 9.0 Jordgubb Rosa1S Jet
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Fingertejp 19 mm x 27 m GrönL.O.L. SURPRISE! LOL Friends Premium Väggdekor Tapet Rosa2Fast2Fun F.A.H Quadrocopter 2,4 GHz drönareTactic, Bä Bä Vita Lamm, Brädspel (SE)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • DNAmic Primary Long Tights, Sosa LogoJulpynt Ljusslinga med 6 julgranar i flaskor, LED, batteridriven
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Cactus
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A3 30x42cm EntranceJulgranskula Röd Caroline

Over and out.

Klara