Spegel 6-kantig 20x22,5 cm

Strykfolie Oracover Oralight 31-029-002 (LxB) 2 m x 60 cm Röd (transparent)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Elmotor för Race Copter borstlös EMAX RS2205 S CCW kV (U/min per Volt): 2300

Tvärbalk främre, MAN, aluminium, svart 1:14 Thicon Models 50062 1 stSignallampset 1:14 Carson Modellsport 500907125 1 setReservdel Reely RE-5091462 HjulaxlarRace Copter DroneArt Aeon (UL16) Byggsats FPV Race

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Pichler Blå blinkande 5 - 6 VBäddset - Påslakan CrossBäddset - Påslakan LOVEEtol Flakes Pläd 130x200 cm SolENGLAND bordslampa, GuldScandic Bordslampa LampaSkrivbordslampa grå SALADOTrådbur

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa vit TAMBRE
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa vit RUBICONTaklampa blå SORMONNETaklampa grå TORDERA

Taklampa vit/guld KALLARSDS Plus Borrsats. 8 storlekar

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kids Concept, Poster, Edvin

Modellflygplan borstlöst driftset Multiplex 1-00012 Passar till: Multiplex Extra 330SC Indoor Edition

Only - onlElcos 4/5 Aviaya Top, LjusgråONLY Evelyn S/S blus, GråOnly - onlLittva LS Top, Gul

Vila - Viartisto SS Top, Rosa
1537437987500

Only - onlRadly SS Top, BeigeUgnsvante / ugnshandske i silikon - SvartVero Moda Fanni blus, SvartOnly - onlMona Button Rib Top, SvartOnly - onlAlberta Knot Top, RosaMinimum Amisha kjol, RandigSvanefors Löpare 40x140 gulBody, Röd

Bäbis Pyjamas, OrangePaw Patrol Pyjamas ljuslilaPJ Masks PyjamasWeather Report Eddie, Men, Dove

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Birchmeier Handspridare Granomax - Spridare för gödning och saltOscar of Sweden Kortärmad Linneskjorta Med Brun Ruta SkjortaStrandfilt rund - Mandala grön, brun och blåAmpelhållare MopsPoster - Svarta Diamanter A4 21x30cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Stående stjärna Älskade SonVäggord - BadrumIlse Jacobsen Rub 94C gummistövlar, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Pantofola d'Oro Matera Low sneakers, SvartHummel Fashion Crosslite sneakers, svart/vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Barbie - Rainbow Mermaid (DHC40)Winx My Fairy Bloom

Shimmeez - Gris 20cmThe City Girls KylskåpsmagnetEver After High Way Too Wonderland Kitty Chehire

Ever After High Birthday Ball C.A. Cupid

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Concept, Lektunnel Star, Rosa Kids ubbyxi2938-Hemelektronik

Meningen med hela skiten…

Shopkins Shoppies Donatina's Donut

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Elodie Details, Playful Pepe MjukdjurInside Out I Cry Candy Bing BongH & S COLLECTION Bobo hängande stjärna (Vit)

15324212664902228635381886865163.jpg

Letters from Vitchapel - BrädspelPoster - Inhale Exhale 21x30cm

Fools Gold - BrädspelTrådlöst larm med magnetbrytare, 90dbClank! Expeditions: Gold and Silk (Exp) BrädspelPorta Nigra - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggord - ToalettLittlephant, Mobile PuppyBritax, Holiday Double Resväska SvartMarylin Monroe Metall Skylt

Boken finns att köpa här.

Väggdekor väggtext väggord - HÄR BOR EN PRINS 2

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Elefant öknen 50x70cmBdk 18705 TU vaq militargrön, GrönNexa brandfilt 120x120cm (Vit)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Brodd Alpi Bordeaux/vinrö, Bordeaux/vinröd
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Blundstone 500 brun, BrunCrocs Handle It Gummistövel, Candy SosaRetro Julbonad Jul 15st, Papper
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tält Tännäs 3, Oregon TrailRadiokåpa med nivåberoende medhörning PELTOR Alert M2RX7A2-01All You Need Is Wine-GlasetKaraff glas 0,9 L vinkaraff whiskykaraff
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Affisch Poster Födelseår år 1999 Nittiotalet 33x48Keramisk stekpanna i pressat aluminium 24 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Designkudde Kiwi
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Tomte Textil Mörk Grå luva Dinglande benAmpelhållare korthårig Vorsteh

Over and out.

Klara