Miniprop Acro-Magnum XL RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1200 mm

Skylt, Message heart - Speciell person

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Servo Ledning Deluxe [1x Öppen ände - 1x Öppen ände] 10 m tvinnad Reely

Punk Air Wilco 1.3, Set 1 Röd RC drönare ARF 1300 mmOk-travers 1:14 Carson Modellsport 500907185 1 stDra på lakan 140x200 cm VitMiniprop Ka 8 Vit, Röd RC Segelflygplan Byggsats 1500 mm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Pichler Blå, Röd blinkande 5 - 6 VSkalle med horn för väggAMY dukmetervara, Grå2 st ljuslyktor, Home sweet homeARIEL bordslampa - låg, Krom/petrolgrönKULLEN Bordslampa 22,5 Ek/VitBordslampa svart HENARESPot

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa svart PADMA
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa VitTaklampa grå CARESTaklampa brun JURUENA

Bakmatta Kavelmatta i silikon 27 x 38 (Färg: Röd)Duschhandtag LED 3 färgindikatorer

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggdekor/Väggord - Fjärilar Tvättstuga

Fartreglage för RC-bil Carson Modellsport Viper Auto Sport 20 500906134 35 A Motorlimit (varv): 20

Only - onlNova Lux Flounce Wrap Top Ditsy Flora, MönstradSittdyna Fårskinn - Vit korthårigSoya - Nine 1, Offvit

Vila - Vilucy LS Shirt, Svart
1537437987500

Vila - Vilasha Adra 2/4 Top, MörkblåCarmakoma Lavender blus, Off vitDiamanter silikonformONLY Carmakoma Lavender blus, GammelrosaVero Moda - vmBloom LS Blouse, SvartABSOLUT4U KjolSvanefors Löpare 35x90 svartBODY - SIGRID

Pyjamas Bambu, GrönDekorativ Fyrkantig TrälådaPJ Masks Kortärmad pyjamas fuchsiaLindbergh långärmad skjorta, Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Indigoblå Skjorta Med FjärilarKronstadt Johan Oxford skjorta, GråSolid Anton skjorta, MörkgrönTenson Charles badshorts, Men, GrönVäggord - Där du andas...

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, GammelrosaECCO Flowt Sandaler, SvartArts in stone - Farfar

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Alfabet svart/grå 21x30cmHummel Fashion Crosslitte sneakers, Petrol

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Sparkle Girlz, Garderob med AccessoarerLundby, Spis + kylskåpsset

Shimmer & Shine Rainbow Zahramay ShineMiraculous MarinetteMaileg Cool grå råtta

Shopkins Shoppies Picnic Party - Rosie Bloom

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Concept, Tipitält Mini Grå Kids ubbyxi2943-Hemelektronik

Härligt tipitält i miniformat som passar perfekt som myshörna eller koja för de minsta. Superlätt att både sätta upp och ta ner igen. Tyget är även tvättbart.

- Mått: 53 x 53 x 75cm
- Material: bomull/bambu

Meningen med hela skiten…

Yankee Candle Classic Large Jar Vanilla Lime Candle 623g

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Maileg Mega Bunny DaisyFunny Egg luftfuktare med färgglad belysning, BlåAlga, Fia/Ludo

15324212664902228635381886865163.jpg

Star Wars Imperial Assault - BrädspelArkham Horror The Card Game - The Path to Carcosa (Exp) Brädspel Spel

Argent: The Consortium - Festival of Masks (2nd Ed) - BrädspelRoll for the Galaxy Broken Token Organizer - BrädspelMonopoly BFG (The Big Friendly Giant) - BrädspelTash-Kalar: Everfrost - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Alf På 5 Sekunder JuniorKids Concept Bakelser 9stPoster - Grekland karta ram 21x30cmMENALUX Dammsugarpåsar Syntet 2000

Boken finns att köpa här.

Nordisk down shoe 'Mos' L Röd

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Afrika giraff ram 21x30cmEl Naturalista Ibon leaf, GrönLeaf Namsos Sneaker, Dam, Navy

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Hästar Kuddfodral 40x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • MIA BRAKO Svart, SvartHeavy Duty 5.0 Royal/AquaRetro Jul Hjärta
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Liggunderlag Trek 40, True NorthHörselkåpa Moldex M4Melitta, Hela kaffebönor, Café Bar Selection, Medium, 1kg, StyrkEgmont Kärnan, Bamses Honungsjakt (SE)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Philips Avent Babyvakt SCD501Poster A4 21x30cm Whales
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Snuttefilt Blommor
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Proove Strömbrytare Vit Kron Dubbeltrapp InfälldJulgranskula Röd Charlotta

Over and out.

Klara