Sändare med pistolgrep Modelcraft GT3.2 2,4 GHz Antal kanaler: 3 inkl. mottagare

Limpistol Pattex 11 mm 45 W

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tamiya TT-01E Borst motor 1:14 RC Modellastbil Elektrisk Lastbil 4WD Byggsats

Reservdel Reely 10652+10653+10654+10655... StörtbågssetReservdel Reely 313175C Karosseri Overheater XMulticopter-lasthuv DJI Part 10 Passar till DJI Mavic 2 1 stTuning Tamiya 300054575 TT-02 aluminium styrspakanslutning

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Julgranskula Grön MikaelCANDELUX ljusstake - liten, MässingEagle Hålslagare med 2 hål BlåLampa Per Sv/MässingMEJA bordslampa, Vit/ljusgråNicci Bordslampa Svart MarkslöjdPorslinslampa AnanasNORDIC HOME CULTURE Sydney fläkt med eller utan värme,

Tack ❤

Min tid är nu

Taklampa svart TORDINO
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

SKY Taklampa 3L SvartVävda Korgar 3 stTaklampa bärnstensfärgad ARDILLA

Nova Vägglampa 2L SvartFontane Blandare 7 Krom

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Junarose BEATIE 3/4 blus, Svart

LED-lampa GU10, 6W 230v, Varmvit

Efashion Chana - Blus 501B Mönstrad, Mellanblå/MörkblåSoya - Odina 7, OffvitVila - Vimasy 3/4 Top, Beige

Öland : mat, möten, miljöer 9789198091205
1537437987500

Vila - Vinexa Wrap Top, RosaSecond Female Larvikit blus, SvartOnly - onlRoma LS Top, GrönSoya - Marica 26, OffvitCream Scarlett blus, BeigeSecond Female Bloom kjol, FlerfärgadDumma mig Despicable Me Filt, fleecefilt - 3 olika färger, rutigPoster - Björn no.1 30x40cm

Fireman Sam Kortärmad pyjamas marinblåStar Wars, Pyjamas, GråMiraculous Kortärmad pyjamas rödOscar of Sweden Mörkblå Wrinkle Free-skjorta Skjorta

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Orangerutig SkjortaRetro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "French Fries"Weather Report Torsten Rain coat Men, GrönZIPE Citruspress, 25W, vitPoster - COCO Svart A3 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tretorn Wings gummistövlar, RödFårskinnsfäll Grå korthåring - 210cmJingle bells, Puss på dig

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Aromalampa i saltkristallArts in stone - Mamma

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Kylskåpsmagnet i silikonTimmy Lamm Large (42 cm)

Ragtales Räven PaxtonBarbie Fashionistas Pineapple Pop Original nr 70Väggdekor väggord Yesterday Tomorrow Today 56x36cm

Venus i svart, 67x20x19 cm i svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kids Concept, Minitrumma, Vit ubbyxi2948-Hemelektronik

Meningen med hela skiten…

Bon Bon Rose

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Ariel deluxe singingRadiostyrd drake 430mm som sprutar vattenånga, ljud & ljusefekter - JulklappPokemon TCG Kangaskhan EX - Kortspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Hasbro, Familjespel,Fantastic Gymnastics Game SE/FIT.I.M.E. Stories: Lumen Fidei - Brädspel

Spindelmannen Badlakan Handduk 140x70BATTLELORE 2ND EDITION Brädspel SpelAgra - BrädspelThe Staufer Dynasty - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Key Flow - BrädspelKids Concept, Sittpuff lång m förvaring sam.100st snöflingor i akrylMini A Ture, Robin Lining, K Violet Ice

Boken finns att köpa här.

Poster - USA karta ram 3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

JAVA BEAN EspadrillosVäggdekor väggtext väggord - A dream is a wish your hearts makesMcLovin The Muscle Man Korkskruv

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Paula Ten Points lightbrun, Brun
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Caterpillar, Colorado, Vinterkänga, Herr, RustPlatta Poly 5.0 MellanbeigeJulpynt 10st
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bliz Active Targa PolarizedBäddset - Påslakan Döskallar RödVäggdekor - Love CatKärnan, Bamse Fånga Bollarna (SE)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • babyFEHN Bruno SängmobilPoster A4 21x30cm Mother's Day Kurbits
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kruka med Blommor Stor
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skärbräda Herbarium 3 rosaJulgranskula Rosa Sebastian

Over and out.

Klara