Paprika Mini 20 st frön (ekologisk) Bell Röd qbcyeg1358-Hem & Trädgård


BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Brio Icons 6239
Lundhags W's Makke Pants Long Forest Grön

Royal 11740 Sous Vide

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4983-2Haglöfs W's L.I.M Barrier Skirt Acai BerryPaintpart Tapet Lantligt & Modernt 4930-4 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dynafit W's React 2 DST Skirt asphalt/0600
Paintpart Tapet Rullasta 8 2936-4
Compressport R2 V2 Calf Sleeves Röd

Royal Sous Vide

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.BoråsTapeter Tapet Linen Birch VitHoudini Wooler Top Hat College Grå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Icebreaker W's Meld Zone Long Sport Bra Kingfisher/Arctic TealMarmot W's Sirona Hoody Dark Purple/Grape eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Soehnle Airfresh Clean 300
Röd Cycling Products Cross Comp II Cykelskor svart

Airfree E80 luftrenser

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Fiona Tapet Royal Classic 480002

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Duro Tapet Rand & Kulör Strand BlåDuro Tapet Atmosfär III Desirée BeigeCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Amorina 1771W+G Tapet Idealdecor Murals World MapW+G Tapet Idealdecor Wall Murals Non-Woven A Seat not Taken

Läs mer...
Walltastic Väggdekor Thomas & Friends
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Brun

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Radiostyrd rallybil i skala 1/28 - Mini CooperPortabel Minifläkt - LjusblåMagisk spegel Goliath 1818
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHandhållen mini Fläkt - RosaAlga På SpåretFärgskiftande paraply att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Briv Tältpinne metall

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Martinex Pingis
Trälåda för mjölktänder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

PR Home Linnea Ljusstake Råkoppar 30 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotByggstrålkastare Brennenstuhl H1000 Halogen 1000 W 16000 lm Varmvit Blå, SvartPoster - Bokstaven D A4 21x30cmPoster A3 30x42cm Tropical Leaves ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ESD Säkerhetslågskor Uvex 41 S1P Grå, Grön
Poster - Ciao Bella No.6 21x30cm
interBär 8114-000.01 Sladdimmer Transparent Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 st
Airbrush Start-set med kompressor Sparmax SK-55 SK-55 Double Action

Viktigt!

Multikopter-strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Phantom 4 Serie
Kort DJI Care Refresh Passar till: DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Pro Platinum Combo
LED till vattenkran 7 färger

Kontakt

Reservdel Tamiya 53068 Motor RS-540 Sport

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Strykfolie Oracover 21-033-002 (LxB) 2 m x 60 cm Kadmiumgul
Externex UBEC Reely 6 - 12.6 V 8 A

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Kardanaxel ädelstål 200-230mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50069 1 st
Köksrödskap, rengör spisen, kakelfog, hörner mm

Stöd FARR!

DroneArt Race Copter motor Passar till: RC Logger Xtreme V2

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Reservdel Reely R0237