Easy Camp Bohemian Night Sleeping Bag exdald945-Syntetsovsäckar över 0


Poster Folk som badar, 50x70 cm
PIONVALLMO FRÖPAKET INKL. KORT - ENKLA BLOMMOR

Edge

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster röd himmel, 50x70 cmposter gammal amerikanare, 100x125 cmPoster gammalt träd, 50x70 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster Illustration jazz, 50x70 cm
Poster Illustration kväll i stad, 50x70 cm
Poster flygplansmätare, 50x70 cm

Geggamoja, Snuttefilt Grön

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster hundspann, 50x70 cmPoster Berg i Arizona, 50x50 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",10 st blad för sågning, slipning mm.Poster Sporrar på stövlar, 50x70 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Tyllset - 32 Spritstyllar inkl. påse i silikon,koppling,blomnål
Poster droppar i mikroskop, 50x70 cm

Poster A3 30x42cm Wines

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Americas Cup båtarna Constitution & Columbia 40x50 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Baby duschkeps/badkeps/vattenskyddCall of Duty Broken Skull Påslakanset Bäddset Sängkläder VändbarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster Tower Bridge, 50x70 cmPaw Patrol, Skye med gänget, ECO bambu tallrik3D-sax - L: 11,5 cm

Läs mer...
Napphållare Camouflage
Sykit med tråd, nålar, sax

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Angels of Atlantis Oracle Cards 9781844095438Fruity BordslamporPappersassietter Kvadrat Vita
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCtrl + Alt + Del KopparSandaler i zebramönstrat skinn från Sköna MarieAnsiktsmask - skidmask - sportmask att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Passfodral i krokodilmönstrat PU läder olika färger lyx variant

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ford emblem till bilen mörkblått styling 14,8 x 6cm
Toko HF Hot Wax 120g röd

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Primus Bifrost H6 Grå (2019)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCAMPZ Tree Peg 30cm (2019)Therm-a-Rest NeoAir Camper SV Mattress XL Mediterranean BlåSkylotec Mini Roll Cage Rope Pulley orange ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
VAUDE Bobby Toiletry Bag blå
speedo Competition Nose Clip
Soyaconcept, Klänning, Strl: XXL, Canela 2, Vit/Svart

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Mysig sovsäck för festivalnätterna

  Bohemian Night är en fluffigt skön sovsäck för årets varmare nätter. Den är vackert mönstrad i glada färger och den mjuka rektangelformiga stilen ger en känsla av duntäcke. Du får en god natts sömn även när graderna kryper ner till 5°C men tänk på att gå och lägga dig torr och mätt samt att gå på toa innan du kryper in i tältet för att sova så gott som möjligt.  

  Detaljer

  • Rektangelformig syntetsovsäck, 1-2 säsonger
  • Tvåvägsdragkedja
  • Går att koppla ihop med annan sovsäck
  • Packpåse ingår
  • Komforttemperatur: 9°C
  • Komfort lägre gräns: 5°C
  • Extremtemperatur: -6°C
Specifikation
Säsong
Sommar  
Sovsäck
Kategori: Syntetisk sovsäck
Form: Täcke Rektangulärt
Material
Fyllning: Syntetfiber  
Dimensioner
Mått: 190 x 75 cm, Kroppslängd: 190 cm, Packstorlek: 38 x 20 cm
Vikt
ca 1300 g  
Material
Yttre: 190T polycotton, 20% bomull / 80% polyester, Fyllning: 1 x 250 g/m2 polyesterfiber, Foder: 190T 100% borstad polyester
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
755579
 • Skaldjursgaffel i Rostfritt Stål

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Konstgjord julgran 180 cm 533 spetsar grön

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL Eurofence 25x1,2 m 77x64 mm stål grå...

  vidaXL Bomull Satin Randigt Påslakan & 2 Örngott 200x220/80x

 • Aeropostale Kortärmad tunika Storlek M Rosa 100% Bomull Logo
  Blå marinblå benvit småblommig mönstrad klänning från Mardi strl XL
  Indiska, Klänning, Strl: XL, Röd

  Kontakt

  Vit tunika i siden med blå broderier från Odd Molly, storlek 4.

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Rosa blus House of Lola XL
  Odd Molly, Blus, Strl: M, Mörkblå

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Filippa K kostym/fin byxor svart XL
  Lexington, Mjukisbyxor, Strl: XL, Grå

  Stöd FARR!

  Slim Blazer Dam Gul Strlk XXL

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Kolsvart kortärmad tröja av fin ribbad bomull, vit diskret dekor, Baldino, M (L)