Väggdekor väggord väggtext Badrum

Fartreglage för RC-bil Multiplex Rocar 318619 Motorlimit (varv): 17

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Köksrödskap, rengör spisen, kakelfog, hörner mm

Strykfolie Oracover 21-023-002 (LxB) 2 m x 60 cm FerrirödVäggdekor väggord väggtext Du & JagSkålsits 1:10, 1:14 Thicon Models 20086 2 stUnderkörningsskydd, bak, svart 1:14 Thicon Models 50176 1 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ljuslykta - Världens bästa vänTuning Tamiya 300054575 TT-02 aluminium styrspakanslutning1:14 Thicon Models 50212 1 stCANDELUX ljusstake - mellan, VitILONA bordsduk, LinnebeigeTRI bordslampa, Mörkt trä/metallBORDLAMPA CONVERTO TVÅ I EN KOPPAR & MARMORBordslampa vit STILETTO

Tack ❤

Min tid är nu

NEVADA bordslampa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa koppar GUAMPhilip Taklampa Metall SvartTrälåda för Doftoljor

Taklampa svart/koppar NARMADATaklampa grå med vit kabel FOG S

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Örhängesdisplay för 3 par örhängen

2-växlad manuell växellåda för lastbil 1:14 ScaleDrive 74000410 1 st

Kids Concept, Ullmatta, NEO, svart/vitOnly - onlElcos 4/5 Aviaya Top, LjusgråONLY Carmakoma Vandall skjorta, Svart

Star Trading. Metallykta 23,5 cm mörkbrun med timer
1537437987500

Vila - Vimimira SS Top, KorallFat Rosa/guld löv 27x14 cmZizzi Alisa skjorta, BordeauxSoya - Felicity AOP 197, SvartONLY Carmakoma Lavender blus, GammelrosaOnly - onlRiley LS Top, Beige/RödSmartline Säkerhetstimer, 60min, jordadPoster - Forest kolibri 21x30cm

Body, VitLego Ninjago Pyjamas gråTrolls Nattlinne turkosHanddammsugare uppladdningsbar

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Carisma - Skjorta 8433 Mönstrad, MönstradOscar of Sweden Brun- Och Blårutig SkjortaKronstadt Johan skjorta, BordeauxSkruvmejselset VDE. Precision. 6 delar.Sittpuff Sammet Beige Pall

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Vit LED-list 1,5 meter med rörelsesensor, batteridrivenIlse Jacobsen Cheerful flip-flops, LilaVagabond Cintia sneakers, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Hope A4 21x30cmStående vit häst i trä 15cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Angulus vinterkängor, SvartYankee Candle Classic Medium Jar Garden Sweet Pea Candle 411g

3 st hjärtformade KakmåttPoster - Vinglas 30x40cmLady Gaga Kylskåpsmagnet

Shopkins Shoppies Coco Cookie

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kids Concept, Fiaspel, Edvin ubbyxi2908-Hemelektronik

Meningen med hela skiten…

Teddykompaniet, Diinglisar Present Set Ko

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

ferm LIVING Stripy snake RosaKanin Maman Rose 'La Famille Mirabelle'Spindelmannen Badlakan Handduk 140x70cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Eldritch Horror - BrädspelCatan - Städer Riddare: 5-6 spelare - Brädspel

Cry Havoc: Aftermath - BrädspelKung Fu Ma Ma by Hensun - Gåvosett - köksknivar - 4 stLove is blå, Proud motherBabblarna lotto barnspel lottospel spel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Spel -Lunch Box Game från Orchard ToysTrivial Pursuit 2000Julbelysning, LED Ljusnät, 6.5 m - VarmvitDinoco Showgirl - Cars bilar - Original Deluxe

Boken finns att köpa här.

Tiger Kylskåpsmagnet

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

TrueNorth Arctic Tunnel 3PELBA Hilfiger Svart, SvartExpressgel Casco 3G

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Sneakers Bdk military, Grön
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Grillrödsakp med förklädeVinöppnare Korkskruv Kapsylöppnare Hög kvalité i Rostfritt stålFolieskärare till vinflaskor
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Drinkspel FlipperspelMinions Handduk Badlakan 100% BomullHappy Friend, Princess SpjälsängVäggdekor - Dogs
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Thinkfun, Rush Hour Junior, BrädspelDamparaply Blommor Dubbelfodrad
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Jævla Klisje
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm Ballerina DancerPoster A4 21x30cm Himalaya

Over and out.

Klara