Cornflakes Flingor Förvaringsbox Låda Vintage Vit

Elmotor för modellflygplan borstlös C27-13 ROXXY kV (U/min per Volt): 1800

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

PowerCube Original Remote. 44-1511 Allocacoc

Multicopter-propellerset Yuneec YUNQ4K115A Passar till Yuneec Q500 1 parE-flite Race Copter flygbatteri Passar till: Blade Vortex 150, Immersion RC Vortex 180 MiniHitec Standard-Servo HSR-1425 CR Analog-servo Transmissionsmaterial: Nylon (NL)Spinner med fläktöppning Pichler C8526 Aluminium

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Yuneec 2-blad Multicopter-propeller-set YUNQ500115B Yuneec Q500Tuning Tamiya 300054733 TT-02 aluminium hjulaxel 3 bakreHD Kupol Övervakningskamera IP66 VitLjusstake PILLAR LitenLYRESTAD akrylatbehandlad dukmetervara, BlåAURORA bordslampa, GråSkrivbordslampa röd VELEKABordslampa violett RONAVA

Tack ❤

Min tid är nu

Dra på lakan 120x200 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa svart GUAMKey Taklampa 3L Svart/Stål MarkslöjdRam med LED-Ljus för Fotografi

Väggord - May this home...Taklampa vit/guld KALLAR

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kruka 3 st olika storlekar beige SAMOS

Multikopter-strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Phantom 4 Serie

Väggdekor Any time is coffee timeVäggdekor blomster | 150x120cmPowerCube Original Remote + PowerRemote 44-1510 Allocacoc

Only - onlLuna SS Snake T-shirt, Svart
1537437987500

Soya - Odina 7, SvartVila - Vilasha Adra 2/4 Top, MörkblåVero Moda - vmEdna LS Blouse, OffvitVileda Mopp Ultramax mikrofibermoppCream Lucy blus, Off vit2 st ljuslyktor, Fjäril - VitVila - Vinema Zeena Midi Skirt, OffvitSvanefors Duk 135x310 beige

Body Med Motiv, 9 Månader, RosaSuper Mario Bros Pyjamas gråLjusslinga med 10 LED lampor i plast 12m, VarmvitVäggdekor - Fågel på blommor STOR

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

ONLY & SONS Kurtis skjorta, MörkblåELEGANTA FOTORAMAR LÄTT GLITTER 20x24 CMLee Button Down skjorta, BordeauxOnly - onlTrain Short Raincoat, RosaPoster - COCO Svart 21x30cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Världskarta Grön A3 30x40cmVäggdekor väggord väggtext VälkommenDuffy 84-01875 sneakers, Vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Bokstaven N A4 21x30cmBundgaard Ranjo II sandaler, Navy

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Sorel Youth Rylee vintersttövlar, BrunJellycat, Dancing Darcy, Gris

Baby Annabell, Sophia So SoftPoster - Målade Lejon A3 30x40cmPlay, Peppy Pets Mops

Ever After High Farrah Goodfairy Doll

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Spiralskivare för grönsaker ubbyxi2910-Skivare & Skärare

Produktnummer: 9623997

Praktisk spiralskivare för fasta grönsaker och rotfrukter.

Material: ABS + rostfritt stål;

Förpackning: En spiralskärare + en rengöringsborste.

Meningen med hela skiten…

Ever After High Hat-Tastic Cerise Hood

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Pokémon - Cubchoo GosedjurProject Mc2 - BrydenCars RC Fabulous Lightning Mcqueen Single Drive

15324212664902228635381886865163.jpg

Roborally (2016 Version) - BrädspelCatan: Legenden om Sjörövarna - Brädspel

Gold Fever - BrädspelAzul: Stained Glass of Sintra BrädspelTärningsset D6 - Gemini Purple-Röd (CHX26826) - BrädspelCARDHOLDER/STAND FOR AGRICOLA

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tärningsset D6 - Gemini Blå-Orange (CHX26852) - BrädspelMotorola, Babymonitor MBP 162 Connect - WiFi / AudioBritax, Syskonsits, B-Ready, Mineral PurpleFrancesca - Cars bilar 2 - Limiterad utgåva - CHASE

Boken finns att köpa här.

Tenson Monitor Regnställ (Herr) Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor väggtext väggord - DrakeVäggdekor väggtext väggord - EAT DRINK ENJOYAnanas-fat Roséguld

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Afrika elefant karta 1 30x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Varmfodrad Axelda Svart, SvartHund Koppel med Jul Tema - SmalTriathlon Elastiska Neon Orange
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • BOMBED Beer PongMidjeburen filterhållare SUNDSTRÖM SR 905Julstjärna JuldekorationTraxxas Stampede XL-5 1/10
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 JadenSnugpak Ionosphere Enmanstält
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Fjäder
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm GiraffePoster A3 30x42cm Leaves

Over and out.

Klara