Champion Kaffekvarn 40g

Bäddset - Påslakan Wake up like this

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Konstgjorda blommor bukett rosor mörkrosa

Multicopter-propellerset Yuneec YUNQ4K115B Passar till Yuneec Q500 1 parFlasköppnare Antislipburk Antiglid Låsskruvöppnare Kök VerktygVäggdekor väggord väggtext Hemmets själLED-lampa, E27, 10st SMD-Dioder, 10W, Varmvit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Reservdel Reely 302020C Servo SaverVäggdekor - Dödskalle racing flaggaSittdyna Fårskinn - Brunt långhårigtDORSIA ljusstake - litenJulstjärna VildgräsENGLAND bordslampa, SvartLykta smide svart Höjd 34 cmBordslampa guld SEVERN

Tack ❤

Min tid är nu

Avokado kokboken 9789163614736
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Taklampa vit SORDOCOLIN TAKLAMPA 2X40W E27 NATURTaklampa blå SORMONNE

Taklampa blå SEGRE miniMILA Taklampa 1L Svart/Natur

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 ( Väggdekor, Väggord ) Förråd

RC Motorflygplan Flite Test Sportster 990 mm Byggsats

Digital Fiskevåg 0,02-40kg Bagagevåg KöksvågSoya - Mirja 1, BrunKonservöppnare Burköppnare

Soya - Nine 1, Offvit
1537437987500

Väggdekor. SupermanVila - Vilisli LS T-shirt, SvartSoya - Nea 1, VinrödOdd Molly Magic Garden blus, GrönKylskåpsmagnet GlassbägareVila - Vilaia SS Top, OffvitKjol RosaliDumma mig Despicable Me Filt, fleecefilt - 3 olika färger, Grå

Original Stormtrooper ShotglasLEGO Batman Kortärmad pyjamas grå2-del Pyjamas Mus, 128Spider-Man Kortärmad pyjamas vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Minimum Jay 2.0 långärmad skjorta, NavyOscar of Sweden Ljusblårandig SkjortaMinimum aleksander skjorta, FlerfärgadRegnbyxa fodrad, SvartWeather Report 3/4 Pants Stretch, Herr, Graphite

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

200 st Te- Krydd- & Doftpåsar - fyll med ditt eget te tepåsarVäggdekor väggord väggtext the POO RoomVäggljusstake robust 15cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Lejon Namibia 30x40cmMinions Sandaler marinblå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Affisch/Poster Svartvitt Foto Ensamma Vatten 33x48cmPop! Movies, Thor Ragnarok, Gladiator Hulk

Scruffies Scruffy pets, Purple, Lila (Grå katt)Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.10 40x50cmNum Noms Cupcakes Scented Mjukis Gosedjur 20 cm

Jomanda Baby Elephant

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Med Andra Ord Kändis ALF, ubbyxi2911-Hemelektronik

Den här versionen av Med Andra Ord innehåller mer eller mindre avancerade ord. Beskriv samma sak, med andra ord. För dig som gillar utmaningar!

Partyspel från 15 år
Speltid: ca 30 min
Antal spelare: 4-8 spelare i lag

Meningen med hela skiten…

DC Super Hero Girls Wonder Woman & Cheetah SDCC 2017 Exklusiv

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

London, England Kuddfodral 40x40cmShopkins Shoppies Chef Club JessicakeRadiostyrd Amfibiebil 115mm - Exost AquaCyclone XS, Röd

15324212664902228635381886865163.jpg

Tsuro (svensk version) - BrädspelT.I.M.E. Stories: Under the Mask - Brädspel

Poster - Bokstaven M 30x40cmModern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (1)Dungeon Lords: Festival Season - BrädspelLa Granja The Dice Game: No Siesta! - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Star Wars Imperial Assault - Heart of the Empire - BrädspelCAPiDi, Selfie Baby Alarm RoseBritax Römer Primo Flame RödJonathan Wrenchworth - Kylarköping Cars bilar - Metall

Boken finns att köpa här.

Didriksons Beata Galon (Dam) Bubblegum

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Coleman Cortes 3 GrönClarks nude, Sand/camelLjushållare vägg Livet

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Duffy Sammet blå, Blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • 1306 Rustic brun, Brun( Handduk ) 50x70cm AudiBröda platta Stretch 9.0 Svart
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 5 liter, TurkosLampa Elefant - Mintgrön - Form livingSimba Toys, Steffi Love, Lovely HorseTomy, John Deere, Radiostyrd Traktor
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Fantasy Flight Games, Star Wars Imperial Assault, Brädspel (ENG)Salming Visibility Vest, Safety Gul, Unisex
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Centre Of Attention Day
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A3 30x42cm PineapplePoster A4 21x30cm Best Day Vit

Over and out.

Klara