vit/krom FUCINO Taklampa exdald13201-Taklampor


Spöke med LED-belysning
Plastduk Rund Gul

Truecap Flaskpropp

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Ljusslinga PalmträdVinglaskaraffvidaXL Markrännor plast 2 m sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Super Mario Bros Isform
Dukhållare
Isskopa Aluminium 14cl

Tårtflaggor Sverige

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Glas Prosecco PrincessLivboj i Plast Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Gel Pillow with Cooling Pad Memory Foam Cushion Which Keeps You31X36 HORSE HEAD RUST FINISH HOME DECORATION ORNAMENT WALL HANGI eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ölglas Bong
Zyco Professional Induction Cooker 2700W with Timer and Temperat

Badanka Happy Birthday

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

ADDIS Superdry Sponge mop Metal Handle

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Solar Operated House Number Display with 2 LED Lights, Numbers &3pc Rose Sosa Tea Time Gift SetCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Plastduk Mintgrön RundHammershøi vas rose 20 cm-mellanvidaXL Matstolar 2 st konstläder 43x55x100 cm vit

Läs mer...
Rak adventsljusstake blå 5 ljus
Partyparasoll Tropiska

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. LEGO® Star Wars Adventskalender 2018 75213Maison Terrin - vitPinne med fot, dia. 6,5 cm, hålstl. 8 mm, blandade träslag, 5set
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Bäddset 4 delar 135x200/80x80 cm vinröttEGLO Taklampa Maserlo D38 cm cappuccino 31603vidaXL Påslakanset 2 delar 140x200/60x70 cm svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm vit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: whiskey och cigarr 100 x
Buro universalsax, L: 18 cm, Högersax, 1st.

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dymo tejp, B: 12 mm, vit, 7m

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTårtdekoration Verktyg (10 st)Med ram The Six-winged seraph,Mikhail Vrubel,61x51cmGood Morning Bäddset 5608-A OWLZ 135x200 cm flerfärgat ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vintage KARTA GENOUA 1909 80x80 cm (brun)
Isbjörn - H: 4,5 cm - B: 7,5 cm - Plywood - 4 st
Rustic Style Table Runner Striped Brun / Cream 5m long Weddi...
Anetta Hanemans,Frans Hals,50x40cm

Viktigt!

  Produktnummer: 16338657

  En riktig pärla bland hängande lampor! Två lampskärmer av polyester är förbundna med varandra med hjälp av en tvärgående balk vars längd kan justeras. Lampan är perfekt för belysning över matbordet. Den yttre delen av lampskärmen är i klassisk vit färg medan den inre delen i silver färg ger en charm till lampan. E27-glödlampor med en maximal effekt på 60 W är avsedda för lampan. Glödlampor ingår ej. Material: polyester. Ytterligare material: PVC. Vikt: 3 Montering: Delvis montering krävs Produktfördelar: Lättskötta och hållbara material Noggrant utformad Optimal energieffektivitet Matchar alla inredningsstilar Trendig design och färg

 • Glasunderlägg Vigselringar

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Pappersassietter Happy Birthday Turkos

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Bordslöpare Tygliknande Vit...

  Fingerpenna

Powerhand LED inspektionslampa gul SIN-100.1010Y
St.Anne Metterza,MASACCIO,60x40cm
Skrubbhandskar för potatis och rotfrukter

Kontakt

Napoleon Visiting the Plague Vicims at,Antoine-Jean Gros,60x40cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Esschert Design Fönstertermometer 25 cm TH70
vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus brun 140x200 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Lotus Rökfri Träkolsgrill 43,5 Grå
The Embarkation of Charles III in the Port,Antonio Joli,60x40cm

Stöd FARR!

Nature Vertikalt odlingssystem Startset 2 svart 60x60 cm 6020272

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Matta äkta läder lappad ränder 120x170 cm svart/vit