Bomull Satin Randigt Påslakan & 2 Örngott 200x220/80x vidaXL exdald16534-Överkast


1 x 3/4 "gängrörsrör för koppling av nippelarmbeslag
The Gulf Stream,Winslow Homer,60x40cm

Med ram Horse Asleep,Franz Marc,60x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Falling Leaves,Olga Wisinger-Florian,50x40cmWoman at a Window,Caspar David Friedrich,44x37cmThe Roses of Heliogabalus,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Anatomy Lesson of,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Still Life with Musical instruments,Pieter Claesz,80x40cm
Vägg keramikventilator 125 mm diameter standardversion

Skrivbok Sydney

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fyll- och flush kit med dubbel kontrollknapp för wc cistern 1/2"Lär dig livets.. Väggord Väggtext Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Saint Matthew Surrounded by Scenes of his Life,Orcagna,50x40cmFriedrich Painting in his,Georg Friedrich Kersting,54x42cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Skrivbok Söderfors
Poster - Ananas Rainbow No.5 50x70cm

An Interior with a,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,51.5x41cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Equestrian Portrait of Pieter Schout,Thomas De Keyser,50x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Väggmonterad dusch antik mässingskran med gamla retrohuvudenZeus and Io,Correggio,80x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Skrivbok AschaffenburgSvart värmekrympslang 4,8 / 2,4 kabelhylsa trådskydd 1m längdSkrivbok Sioux Falls

Läs mer...
Skrivbok Duvhök
LED Sol Utomhus Vägglampa med Sensor Rostfritt stål

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Figur-Ramar På Ben - Plywood 3 stHolster Brands Värmeverktygshållare svart HIH004Portrait of Hermine Gallia,Gustav Klimt,80x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHeliodorus Chased from the Temple,Francesco Solimena,60x40cmLottring - Fair play - Svensk - 1-200The Trinity with the Dead Christ Supported, COTER, Colijn att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Kanel stång No.7 30x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Odalisque or Woman of Algiers,Pierre Renoir,80x40cm
Vetheuil in winter,Claude Monet,50x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Gelly Roll Set - Stardust, Metallic, Moonlight - 24 st

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotLED Utomhus Vägglampa 10 W 700 lm SvartPortrait of a One-Eyed Man,Vincent Van Gogh,56x36.5cmAntik mässingsändar spegelplatta Härdad glashylla 505mm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ultraljud Skadedjursstoppare 230 V
Fight Between a Tiger and a Bull, Henri Rousseau, 60x50 cm
Poster - Svart sten 40x50cm
Fototapet / Foto Tapet Forest - väggdekor som gör skillnad!

Viktigt!

Exklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 70x100cm
The Lamentation of Christ,Jaime Huguet,80x40cm
Poster - Världskarta No.12 30x40cm

Kontakt

Dammsugarpåsar Nilfisk CDF 2040 De Luxe

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

JUDGE TERMOMETER PENN
Tavla Deer Nature

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Hoover S 4248
Dammsugarpåsar Hoover Constellation SC 362

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Rowenta RB 70

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1FLEX