Magiskt badlakan - Ceris

Förvaringsbox med hållare 1:14 Thicon Models 50096 1 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Grodor, fontän för trädgården 30x27x20 cm

Spinner Pichler C5908 AluminiumDroneArt Race Copter - flygreglage Passar till: DroneArt Imprimo SerieDroneArt Race Copter motor Passar till: DroneArt Aeon16-kanals mottagare FrSky RX8R-Pro 2,4 GHz

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ängel flygande. SilikonformVILLA MOSA akrylatbelagd dukmetervara, DimgrönKorg Vit 23cmMEJA bordslampa, Vit/vitKub Bordslampa - MässingClassic Bordslampa MattsvartTaklampa svart CARSONTaklampa blå ARAKS

Tack ❤

Min tid är nu

Jupiter Pendellampa Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Retro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "POPCORN"Taklampa bärnstensfärgad ALIKOSLYSA lykta, Vit

Duschhandtag LED 3 färgindikatorerDoftljus, Scented Candle - Världens bästa son

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Soya - Mirja 1, Brun

Sändare med pistolgrep Absima CR2S 2,4 GHz Antal kanaler: 2 inkl. mottagare

PowerCube Original Remote + PowerRemote 44-1510 AllocacocVila - Vimeza LS Peplum Top, SvartVero Moda - vmNulle 3/4 Top, Mörkblå

Only - onlRain Paisley Top, Grön
1537437987500

Ugnsvante / ugnshandske i silikon - SvartSecond Female Bianca Shirt skjorta, guldVila - Vijasmine 2/4 Top, SvartKom Ihåg Lista Drama LlamaONLY Kim Maxi kjol, MörkgrönSvanefors Löpare 35x120 grönJulgranskula Grön BrittPaw Patrol Kortärmad pyjamas rosa

Ganzo MultiTool G103Batman Kortärmad pyjamas vitBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Nalle LjusbeigeKronstadt Johan Oxford skjorta, Mörkgrön

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Svart fjäder 21x30cmLee Button Down skjorta, BlåPoster - Hakuna Matata 21x30cmPierre Robert, Sport Wool Longs, Herr, Dark NavyPierre Robert NB Sports Bra, Rouge Röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor väggord väggtext Mer Carpe Diem än så här blir det iShoe the Bear Agnete Gold stövlar, BrunCrocs LiteRide Graphic Clog Grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

New Balance KE420VGI sneakers, NavyMIKK-LINE Gummistøvle, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Sonic The Hedgehog - Sonic GosedjurStrandfilt rund - Mandala röd

Bashful ElephantVäggdekor/väggord Ha Ha! So we meet agaiShopkins Shoppies Pippa Melon

2x Toalett Symbol WC Man & Kvinna

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Ljusstake Marble, Grön ubbyxi2971-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Tokidoki Cleo Unicorno Mjukis 20 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Teddykompaniet Elise KaninKids Concept Buss AidenPatchwork (Svensk version) - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

EXIT The Sunken Treasure - BrädspelViticulture: Visit from Rhine Valley - Brädspel

Pandemic: Rising Tide BrädspelHunt for the Ring BrädspelDiamond Detectives AlgaPi mal Pflaumen - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Motorola, Smart Nursery Drömmaskin MPB85SNBritax, Liggdel, Smile 2/B-Ready/B-Motion/B-Agile, Sand BeigeJerry Drivechain - Tank Coat #36 Pitty - Cars bilar - metallTenson Monitor Regnställ (Herr) Dark Khaki

Boken finns att köpa här.

Visent Kebne Tunnel 3P

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Sandal Bdk vit, VitPark west Svart tåspridare, SvartEcco Biom Lite 80200359503, Dam, Grön

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Dödskalle Whiskey/Shot Glas
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Tåliga Diskhandskar av Silikon - GråRattlesnakeElektrisk mygg-avvisare
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Abilica Trigger FoamRoller ProHörselskydd PELTOR Optime IIFVäggdekor - Panda KärlekWhen I Dream (SE)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Paraply lyx Dark Grön Luxury Fox UmbrellaPoster A3 30x42cm Diamond
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Marmor Göteborg
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm FlawlessPoster A4 21x30cm Box of Pleasures

Over and out.

Klara