Poster - You and me no.1 40x50cm

Reservhjul Crawler med skyddshölje Absima 2320055 Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor/ Väggord - The LAUNDRY ROOM

Reservdel Reely 312965C MittdifferentialTuning Carson Modellsport 500530804Stabiliserande landningsben DJI Mavic 2 Pro1:14, 1:16 Thicon Models 50211 1 st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

QUEENIE ljuslykta, SvartAffisch/Poster Travel/Resa Fonetisk Skrift 33x48cmARIEL bordslampa - låg, Antik mässing/petrolgrönSkrivbordslampa vit SALADOBordslampa grå RONAVAXIAM Bordslampa VitTaklampa svart BAYASTaklampa betong grå INNOKO

Tack ❤

Min tid är nu

PYRAMID Plafond 4L Stål
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

bil dekal AC/DCCarmina lampa mini azur (32 x 22 cm)Kruka 3 st olika storlekar grå MESSENE

5 st LED isbitarLED-lampa, Kron E14,10W, 4000k, Vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Efashion Chana - Topp 9096 Djurmönstrad, Gul

ACME Zoopa Q 420 Cruiser Quadrocopter RtF Kameraflygning

Only - onlIsa Crochet Tank Top, KorallVäggdekor väggord väggtext Dance Love Sing LiveVero Moda - vmMaharete SS Top, Mörkblå

4Living Orientalisk Matta "Medaljong" 67x110 cm Grå
1537437987500

Soya - Nea 1, VinrödVileda Mopp Ultramax mikrofibermoppSoya - Nazir 3, MörkblåVero Moda - vmBloom LS Blouse, SvartVero Moda - vmSasha Frill Skirt, MörkblåSvanefors Löpare 15x120 gulVego för alla! 9789176174548Grönsaker : tillbehör och garnityr 9789127140097

Smiley Pyjamas vit/rosa 116 clLEGO Pyjamas svartWeather Report Eddie, Men, DoveVäggdekor 3D Happy World trädet | 177x60cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Oscar of Sweden Vinröd Pop Over-skjorta SkjortaPoster - Bokstaven L A3 30x40cmFrank Dandy Smiley Big Logo Sweatshirt, Man, Grön Melange48 st söta VÄRMELJUS med TIMER, flimrande låga och batteri DYNKYPierre Robert NB Light Support Sport-BH, Tahiti

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

ECCO Shape sandaler, SvartPoster - Shine like a star no.1 21x30cmCrocs Frozen Clogs Light lilac

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

ECCO Sneakers, CamelBundgaard Tarok vinterstövlar, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Designafriend, Mid Cool & Casual outfitTY Teeny Tys Wallie Alligator

Melissa & Doug, Stort Mjukisdjur MopsSpridare för vatten och näringBABY Born, Play & Fun, Deluxe Camping Outfit

Diinglisar Friends Katt

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

PowerCube 5 uttag Grön Allocacoc Original 44-1100 ubbyxi2978-Inomhus

Produktnummer: 16298237

Praktiskt och finurligt designat grenuttag med 5 x eluttag. Den här modellen av PowerCube direktansluts till vägguttaget och gör det möjligt att t.ex. ansluta fem nätadaptrar på en väldigt liten yta tack vare de olikställda uttagen.

PowerCube Original kan anslutas/kaskadkopplas enkelt till PowerCube Extended för att utöka antalet eluttag. Max belastningen får dock inte överstiga 2500W, 10A.

• 5 eluttag.
• red dot award vinnare 2014.
• Maxbelastning 2500W, 10A.

Specifikation:
Vikt 0,24 kg
Mått 11,9 x 7,7 x 7,7 cm
EAN 8718444081128
Tillverkarens namn allocacoc
Typ av enhet Kraftdistributionsenhet - extern
Färg Hattgrön
Inspänning AC 110-240 V
Kontaktdetaljer för uteffekt 5 x ström
Egenskaper Barnsäker

Förpackning: Konsumentförpackning, Blister.

Välkommen med en beställning!

Meningen med hela skiten…

TY, Beanie Boos Pierre Rosa Säl, 15,5 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

natureZOO, Ekologisk Kanin Mjukdjur RosaEgmont Kärnan, Ubongo (SE)Tillbringare Med Klart Handtag

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster A3 30x42cm NorrköpingRuneWars Miniature Game - Daqan Lord Hawthorne - Brädspel

Dungeons Dragons: Assault of Giants - BrädspelDragon Slayer brädspel1853 India - BrädspelEmpires of the Void II - Brädspel

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Baby Dan, Babydan, AirRest, GråBritax, Sufflet och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus, Sand BeigePoster - Royal 30x40cmDidriksons Tigris Regnställ (Dam) Turkos

Boken finns att köpa här.

Visent Pro Trekker tält

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Kokbok för hästfolk 9789163732775Poster - Afrika giraff ram 40x50cm2287 Cotw rose mahogany, Rosa

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Xavax Podhållare För Tassimo Krom, 32st
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Kyl- och Frystermometer. -30º till +40ºLemon Flat (Gula)Curling
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tillbehör för 3M Versaflo TR-600Harry Potter - Ronald Weasley, Figur, 25 cmElefanter 3 st i PolyTactic, 5 spel i 1
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A3 30x42cm MapPoster A4 21x30cm Emoji WiFi
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Think outside the box
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Aromalampa i Keramik Buddha VitPoster A3 30x42cm Do More Good Things Vit

Over and out.

Klara