Växelmotor Igarashi TYP 20G-380 12 V

VOLUSPA Doftljus Prosecco Bellini 2 vekar, plåtburk 312 gram

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

LOVELI duk, Terrakottabrun

Spartan bordlampa mässingMADRID bordslampa, SvartLampa bord guld/rosa 54 cmBordslampa vit STILETTO

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

HINNERUP Bordslampa GrafitNORDIC HOME CULTURE Sydney fläkt med eller utan värme,Taklampa svart JURUABlog Taklampa Vit 33/33cmTaklampa grå BURANOTaklampa grön SEGRE maxiBRANDE Taklampa VitKruka 30 x 30 x 60 cm mörkbrun GAZA

Tack ❤

Min tid är nu

Väggord - FÄLL NED!
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Only - onlElcos 4/5 Top Flower Coll1 SS19 Grön, GrönONLY Carmakoma Blåberry skjorta, GrönONLY Carmakoma Vandall skjorta, Svart

Vero Moda - vmCiao Wrap Shirt, GrönSaint Tropez - Blus R1019, Brun

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Vero Moda - vmDanny SS Top, Ljusrosa

Multicopter-motorfäste RC Logger 1234721 Passar till RC Logger RC Eye One Xtreme 1 st

Drömfångare - Sovande varg, 16 cmVero Moda - vmSoffie LS Top, GråOnly - onlAlmeria Frill Top, Beige

ONLY Elcos blus, Ljusgrå
1537437987500

Cream Scarlett blus, Beige4Living Bomullsmatta "Jerry" 80x150 cm GråSvanefors Löpare 12x200 gulBäbis Body, GrönPoster - Kameleont grön 21x30cmSnoopy Pyjamas gråJul Hängare rödBarnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Nalle Honungsbrun

Väggdekor/Väggord Enjoy lifeOscar of Sweden Deep Blå Shirt With Small Print SkjortaHjärta - I love you with all my heartSydväst, Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Göteborg ram 30x40 cmMegaman Klotlampa, lågenergi, E14, 7W, 286 lumenVäggdekor väggord väggtext Det här köket är kryddat medVagabond Cintia sneakers, SvartDr. Martens Leonore vinetrstövlar, Brun

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Häftapparat + 5000st häft klämmer 26/6Angulus 2050-101 Vinterstövlar, SvartSmartline jordad skarvsladd för Inomhusbruk 5m, Vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lundby, Spis + kylskåpssetPaw Patrol Puzzle Eraser - Marshall

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ever After High Way Too Wonderland Apple Vit DollEver After High Epic Winter - Briar Beauty

Teddykompaniet Enhörning sittande StorBabblarna mjukisdjur – Babba3-i-1 Jordtestare

Maileg Min första Kanin Rosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Lighting Pendel Saint Mässing Globen ubbyxi3084-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Speak Out Svenska

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Cry Havoc - BrädspelStar Wars Imperial Assault - Twin Shadows Campaign - BrädspelRoll Player Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Railroad Revolution - BrädspelColt Express Brädspel

saltströare och pepparströare.- BRÖLLOPSGRISARGold Ahoy! Brädspel spelSmellWell Doftpåse Moisture Absorbing Odor EliminatiorPoster - Mars planet ram 1 50x70cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tamiko Geisha - Cars 2 bilar - Limiterad utgåvaKuling, Helsinki Skalhandskar Charmy TurquoiseFjällmark Waterproof Bivy BagEcco Intrinsic Toffel Thong 88000301001, Dam, Svart

Boken finns att köpa här.

Sandal Bdk cuero, Cognac

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

2750 Cotu Classic vit, VitVarmfodrad Bdk Svart, SvartMontacute top clarks, Svart

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tunna runda vaxade 2.0 Grå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Star Wars Handduk 30 x 40 cmBliz Active Proflip XT Smallface VitHörselskydd Howard Leight Clarity C3H
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • A Man's gotta do.. Kylskåps MagnetSpace Cowboys, Cities of Splendor Nordic (ENG)babyFEHN Bruno Sängmobil6 st juletiketter i olika storlekar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Affisch Poster Födelseår år 2000 Tvåtusentalet 33x48Poster A3 30x42cm Roses
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tavla Bästa Vänner Öl
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Blå KarlJulgranskula Rosa Malin

Over and out.

Klara