Limpistol C.K. T6215A 11 mm 80 W

HEDDA duk, Mörkblå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

( Väggdekor, Väggord ) Livet är inte...

Borr sats. HSS. 19 storlekar. 1mm - 10mm.Spartan bordlampa kromNicci Bordslampa Svart MarkslöjdHavsö Jacob 3.0 Vattenkokare

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

JapanTaklampa vit SEGRE miniTaklampa betong grå MABELVäggdekor väggord väggtext Live together Laugh whateverTaklampa koppar TORNOTaklampa brun JURUENAVäggdekor/Väggord Efter Regn kommerPoster - London Street A4 21x30cm

Tack ❤

Min tid är nu

Väggdekor - Artsblomma Modell 02
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Only - onlMona Button Rib Top, GrönLoveLi - Blus Freetown, MönstradVero Moda - vmKatinka Piping SS Top, Rosa

Vero Moda - vmSasha Rome LS Top, OffvitVila - Vileorana Shirt, Rosa

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Selected Femme Baliva blus, Vit

Takspoiler US lastbilar 1:14 Tamiya 300056504 1 st

Termometer för bil- och inomhusbrukJacqueline - jdyHunter SL Top, SvartVero Moda - vmFelippa LS Shirt, Offvit

Efashion Happy - Tunika 70981, Beige
1537437987500

Junarose JRLIWA blus, MörkgrönLjuslykta Elsa, KlarglasSvanefors Pläd 120x150 grönSmiley kortärmad blå body, 80 clSuper Mario Bros Pyjamas gråVäggdekor väggord väggtext You are the lord of this ringPJ Masks Kortärmad pyjamas fuchsiaPoster - Paris Eiffeltornet umbrella 40x50cm

Väggdekor 3D Happy World trädet | 177x60cmOscar of Sweden Mörkgrön Pop Over-skjorta SkjortaSeven Seas - Skjorta SS8 MF Fine Twill NOOS, VitAffisch/Poster Karta över Borås 33x48cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Pierre Robert, Wool Longs, Junior, NavyMajas Cottage Skärbräda Kärlek & FikaIlse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, SvartECCO Ukiuk vinterstövlar, GråTretorn Bo gummistövlar, Navy

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Bundgaard Ranjo LTD sandaler, SvartCykellarm med kodSkrållan, Lillan Jeans & T-shirt

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Ljusslinga, 8,6m, IP44 - GuldPoster - Parfymflaskor liggande 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Guca doll LUCIJAVäggdekor väggord Yesterday Tomorrow Today 56x36cm

Poster - Bokstaven I 21x30cmVäggdekor väggord väggtext Don´t forget to kiss me good niUtetermometer termometer grader inrödning dekoration

Winx Club World of Winx Onyrix Fairy Stella

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Globen Plafond Ritz Vit Mässing Lighting / ubbyxi3095-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Musik i Kubik

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Marvel Avengers: Match The Crazy Cube Game - BrädspelGo FetchAxis Allies 1940 Pacific (2nd edition) - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor Flygande toner | 155x70cmExpedition: Famous Explorers - Brädspel

Battalia - BrädspelHasbro, Payday NOVintermometer manuellBritax, Regnskydd Holiday

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Louise laRue - Citroen 2CV - Cars bilar 2Poster - Bokstaven J 30x40cmVisent Möja 4P tältSandalett Mohino congac, Cognac

Boken finns att köpa här.

Ananas-fat Roséguld

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Sneakers Bdk military, GrönTAMARIS boots, SvartMr Tea Silikon Te-sil

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Bröda platta bomull 8.0 Röd/Orange
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ljusslinga med 20 små söta lampor (Micro LED) med batteriDra på lakan 120x200 cm SvartHörselskydd PELTOR X3-A
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Rubens barn Kids/Ark outfit Cloud dressMajesty: For the Realm, Nordic (SE/DK/NO/FI)Kids Concept, Tipitält, GråPoster A4 21x30cm Never Stop Fighting
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Proove Strömbrytare Vit Kron UtanpåliggandePoster A4 21x30cm Neonic Splash
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Julgranskula Rosa Anton
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julgranskula Grön MollyAffisch Poster Leopard Djur Målning 33x48

Over and out.

Klara