Dekalark 1:10 Audi Quattro Grupp 4 Carson Modellsport 500069240

Affisch/Poster Travel/Resa Fonetisk Skrift 33x48cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Small moments Big memories No.3 21x30cm

RoundBordslampa svart KASAIBordslampa guld SEVERNBordslampa koppar MUNDO

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Taklampa koppar ANDELLETaklampa svart GARONNEPendellampa FLAME 1flg KromTaklampa grå BURANOTaklampa kooppar CURONEZUMBA Pendel GuldKruka 3 st olika storlekar grå MESSENELord Nelson Badrumsmatta Rund 70cm Mörkgrå

Tack ❤

Min tid är nu

Doftljus, Scented Candle - Världens bästa son
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Only - onlElcos 4/5 Aviaya Top, LjusgråOnly - onlShine LS Top, SvartONLY Blair blus, Mörkblå

Saint Tropez - Blus R1020, GråVero Moda - vmKaty SL Top, Offvit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Only - onlAdelle LS Shirt, Blå

Reservdel Reely 119024 Kaross-set

Second Female Larvikit blus, SvartOnly - onlUma LS Crochet Top, MörkblåONLY Carmakoma Lavender blus, Svart

Silicone bakplåtspapper underlägg skydd ugnen laga mat kök
1537437987500

Second Female Syrenia kjol, SvartJulgranskula Blå SimonGranberg 107.7114Body Newborn Bambu med rävar 62 clPyjamas, VitBatman Pyjamas vitFårskinnsfäll Vit korthårig EKO - 210cmMinimum Jay 2.0 långärmad skjorta, Navy

Oscar of Sweden Brun- Och Blårutig SkjortaSuperdry Skjorta, BordeauxSelected langærmet Slimpen-Pelle skjorta, VitCraft, Fleecetröja med Dragkedja, Dam, Grå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Svarta Diamanter A4 21x30cmPierre Robert, Pierre Robert Sport Wool Bra, Dam, Sosa Berry/MelangeSandalett Marrakesh, VitShoe the Bear Emmy stövlar, Svart3D Tavla - Man's Ruin

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

New Balance KE420VGI sneakers, NavyPoster - G Klav Rainbow no.3 A4 21x30cmWinx Club Tynix Mini Magic Layla Doll with Transformation

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Palmkvist no.4 21x30cmShimmeez - Katt 35cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Pokemon Halloween Sableye GosedjurVäggdekor - Häst

Väggdekor - KöketMitt nya raw food-kök 9789174247817Periwinkle Med Vinter Kläder

Cars RC Radiostyrd Lightning McQueen

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

LED-vitrinbelysning 62513227 2.3 W Aluminium Barthelme Varmvit ubbyxi3106-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Korrespondenskort 13,5x8,7cm med kuvert, vita, 10 st

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Eldritch Horror: Mountains of Madness - BrädspelHero Realms: The Ruin of Thandar (Exp)Dubbelt hjärta "Kärleken"

15324212664902228635381886865163.jpg

Clans of Caledonia Metal Coin Set - BrädspelStar Wars The Force Awakens XXL - pussel 100 bitar (10587) - Brädspel

Evolution: Flight - BrädspelTadmor - BrädspelBarnvagnsleksak - Okey Dokie WigglerJuldekorationer PVC Bordsduk Jul Julafton - Julgran

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Alfabet svart/rosa 21x30cmPoster - I love you to the moon 21x30 cmVisent VargenEspandrillos rosa, Rosa

Boken finns att köpa här.

Skinnförkläde äkta läder brunt

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Stay Sixtyseven Svart, SvartKÄNGA Rosa Ne Rosa, RosaEcco CS14 53866402001, Herr, Grå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Platta Poly 5.0 Oliv
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 5 liter, TurkosMiljövänlig shoppingkasse 35x60 cm naturMy Baby Love, Hög stol i trä
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • BRIO World - 33319 Batteridrivet aktivitetstågJuldekoration - Guldfärgade stjärnor i olika storlekarHerrparaply Stor HundPoster A4 21x30cm Motivation. Vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster A4 21x30cm ABCVasset 33cm vas
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A3 30x42cm Human Being
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A4 21x30cm Wine GuideJulgranskula Rosa Alice

Over and out.

Klara