Grohe Tvättställsblandare Special 15 32766 DN Euroeco epxipd1809-Hem & Trädgård


Dammsugarpåsar AEG Electrolux Ergo Essence
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Poster - Sköldpadda 30x40cm

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Väggdekor väggtext väggord - Bon Appétit

SMHI Varning

Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 7300-7305
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar Nilfisk GD 930 S2 (Nilfisk)
Dammsugarpåsar Electrolux Mondo + Z 6201 SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Progress Bolido 1500-4595
Dammsugarpåsar Coline VC-H4507E
Dammsugarpåsar Siemens VM 15000 till 15999 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Bosch BSA 1100
Dammsugarpåsar AEG AES...serie New Ergospace
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Fototapet North Sea Evening - en kvalitetstapet till marknads bä Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Klädställning metall antik svart
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Miele Total care S716

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Walkies Yorkshire Terrier
Colonial Candle L - Fruit 14 MAJ 2019 Skrivet av :
No1 Sagaform Form Förvaringsställ Grön Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Kitchen Sink Side Organiser Plastic Caddy Vit and Grön
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Hugin Coromell HN 1420

Varför varna för kontroller

Dammsugarpåsar Fasett 9015-1098
Dammsugarpåsar Volta U 3930 14 MAJ 2019 Skrivet av :
EtthålsmontageBottenventil 1 1/4"GROHE StarLight kromytaGROHE SilkMove 46 mm keramisk insatsInställbar flödesbegränsareInställbar temperaturbegränsareInställbart minimumflöde 2,5 l/minLaminär strålsamlare 9 l/minMetallgreppSpaklängd 120 mmSystem för snabb monteringFlexibla anslutningsslangar
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
HIP Bäddset 5584-H YELPEA 135x200 cm flerfärgad
Fortsätt läsa
Dammsugarpåsar Siemens VS 50XS240
SALAD SPINNER
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Dammsugarpåsar AEG AEP... Serie - Pluto/Clario2
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Antiallergisk kuddar, 2 st - 40 x 40 cm , vit färg
Arts in Stone Kärlek - Presentpåsar vid köp av minst 3 st
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUIT STYLISH PRACTICAL
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Kruka vas

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Present företag 3 fröburkar lyxpaket 10 pers Enkla Blommor Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Poster - Do more of what makes you happy No.11 40x50cm
Bröd-/Fruktkorg Vit 36cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Brennenstuhl Överspänningsskydd 6v 15000A S
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Kanin Love yourself - 1 21x30cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
No1 Sagaform Sweet Glasskopa Rosa
3 LED Bicycle Head Front Light 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Vilda djur no.2 barn 40x50cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Trädgårdstråd 15 m grön
DELTACO Grenuttag, 6xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, överbel., 3m kabel, sva
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Skrivbok London
König Induktionshäll 2KW (HA-INDUC-12N)

Danstävling i Älvsbyn lockade

Ljusstake HALO EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Good Morning Bäddset 5608-A OWLZ 140x200/220 cm flerfärgat
Poster - Ananas Rosa Grön Tropical 21x30cm
Galaxy adventsstjärna 100cm blå
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Ostverktyg Set
Poster London Tower Bridge, 50x70 cm
Poster - Too glam to give a damn Rosa guld 2 40x50cm
Poster - Carpe Diem No.5 40x50cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Spegel i guld, yttermått 65x75 cm
Poster Venedig 50x70 cm
Mammas hjärta 65cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Weeping Willow dekorationsträd LED 150cm brun 1