Carson Modellsport 500907619 1 st


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Henry

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Domkraft 10 ton.
Bordslampa koppar/beige ESLA

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Small moments Big memories No.3 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marvel Comics Avengers Badponcho Badhandduk Poncho 115*50cm
Väggdekor - Lady Design Modell 004

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Amewi 1:10 010-C25539B Svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pichler Vit, Grön, Röd blinkande

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mygglampa KL-900Lampa Per Vit/Mässingvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pro-Line 1:10 Gatumodell Kompletta hjul On-Road 8 ekrar Vit 2 st
Bordslampa betong ljusgrå BESAYA

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bordslampa M guld MOONI

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Brevkniv - Propeller
4-kanals mottagare Master i4 2,4 GHz
Orbit

På tisdagen godkände ministerrådetLED-strålkastare, 20W 4500K + Rörelsedetektor, VitPhilip Taklampa Metall SvartTaklampa svart/vit NEVA den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Taklampa svart/mässing SWIFT L
Taklampa grön SEGRE maxi

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCarmina lampa mini grå (32 x 22 cm) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

HD Kupol Övervakningskamera IP66 Vit